äckelmagade varnas.



mina bröst, eller ja mitt ena bröst har läckt nu hela kvällen, inte mysigt...men ja vad ska man göra?????? kommer väl att sluta snart. kommer små droppar hela tiden.

hey!



vaknade vid 11 av att det ringde på porttelefonen. det var micke (dicks kompis) så kom han upp ett tag. lite senare kom heddan :) så gick vi till citygross och handla kakor sen fika vi lite och snacka en massa :p. efter det fråga vi min syster och hennes kille om dem ville med och käka någonstans så körde vi till torino och åt :). nu ska jag och baby tvätta klart sen ska vi kolla film & mysa! puss!

sleepyhead.



kom hem för ett tag sen, vi gick en runda i stan bara inom apoteket och tastyhouse. sen ville dick hem igen för han frös. nu ligger han däckad i sängen. tråkigt! men ja jag kommer ihåg själv när jag jobba var trött hela tiden. så kan inte klaga. snart har jag och dick varit förlovade i ett år :) 14/11-08 förlovade vi oss. vi kom på också att vi varit tsm nu i 1årochetthalvår plus 3dagar haha vi är så kassa. vi glömmer allt. men ja vi får väl fira de också när vi firar ett år som vi varit förlovade. har så ont i ryggen idag :/. ska nog också däcka snart. dennis gick för ett tag sen han va här och gjorde oss sällskap innan. är såå sugen på mörkchocklad idag :S har aldrig gillat de innan. dicks mamma åker till Kina nu på söndag, är lite avis hade också velat åka dit hihi :p men får bli någon annan gång när jag inte är gravid och har mer pengar. skriver godnatt nu till er för blir inga fler inlägg idag från mig :). godnatt!

yey!



hej på er! dick kom hem för ett tag sen, så vi ska ner i stan nu & hitta på något :).


Godmorgon typ.



vaknade för ett tag sen har inte sovit så länge på länge. hum de lät fel men anyway, ska göra frukost strax. vaknade av att jag har en vilding i magen som sparkar jättehårt och vid revbenen. jag är jättekittlig utav mig räcker man bara rör mig typ så kittlas de. ibland när han sparkar så kittlas de jättemycket haha. en koppkaffe behövs nog innan jag kan bli pigg igen, jag har glömt att köpa nya järntabletter nu en vecka. måste köpa nya järntabletter, busskort, hm vad var det tredje? :S vet att det var något mer.

lalala



kom nyss hem. dicks mamma skjutsa oss till bårslöv för dick skulle ha något kedjelås till kedjan på fiddyn. sen nu strax ska vi handla mat och sånt som man behöver. hehehe. tycker min mage ser mycke större ut än på bilderna jag lägger ut kanske tar fel vinkel. den ser enorm ut nu enligt mig. dick sa igår "oj fan va stor din mage har blivit" jag blev förvånad haha så har han inte sagt på länge. kanske ska klippa mig imorgon finns sån drop in på frisyrmakarna fick jag höra. ska nog bara klippa topparna och lugg. har tjatat om mitt hår nu länge känns de som. så måste få det gjort. har lust att bara slita av de ibland. till mat idag blir de spagetti, cornfärs och sallad, yummi!


GRATTIS TILL SVAMPGETEN IDAG OCKSÅ HIHI :D <3 (www.svampget.blogg.se)

freaky



jag är ett tatto & piercing freak. har redan plan på vad min nästa tattuering ska vara. men tycker dock inte att det är snyggt om man har flera piercingar i ansiktet. dem ska vara diskreta typ. om jag hade fått bestämma så hade dicks armar varit fulla med tattueringar tycker det är snyggt när killar är tattuerade. men det ska vara snygga motiv också. inte en massa kladd. anyway nu sitter jag här och degar. väntar på att tiden ska gå!

GRATTIS :)



idag är det en speciell dag, för idag är det min kusins födelsedag! grattis sandra :) <3


im back.



nu är jag hemma igen. jag hitta det och min jobbcoach är hur trevlig som helst. vi kom överens om att jag ska satsa på praktik nu innan jag ska föda och att jag ska skrivas ut från jobbgarantin 1januari. så får se hur det blir med allt. hade varit roligt att få praktisera med barn eller ungdomar. eftersom att jag vill jobba med människor sen. ska duscha nu och käka sen! hoppas ni har haft en trevlig morgon :p

morgontrött.



japp nu har jag vaknat och ska alldeles strax ta mig till bussen sen ut på en färd och leta efter academedia...hum undrar om jag kommer hitta?? har ialf fått nummer denna gången som ja kan ringa om jag tappar bort mig hehehe

btw



glömde berätta att fanny var crazy idag. racerbil!!!! blir alltid så när vi ska ut & köra, hihi. om ni bara visste mohahaha.



hejhej!



kom hem vid 7 var med fanny på väla. ingen av oss hitta några kläder som vi ville köpa :/. riktigt tråkigt. vela med några plagg men bestämde mig för att inte köpa dem, för var liksom inget jag behövde. de som jag behövde hitta jag inte :(. sen fetta jag i mig en stor morotskaka, mums! sen körde fanny mig hem så var jag med killarna i garaget dem mecka med sina crossar, sen åt vi pizza! bara onyttigt idag hehehe.

Jag idag :)




like always.



somnade om ett tag efter jag hade ringt rundor. och vaknade nu. känner mig seg men ska in och duscha får hoppas man blir piggare då! längtar tills dick kommer hem :). lillen har "bankat" där inne hela dagen. alltså inte sparkat utan känns som han har bankat (känslan går inte att beskriva med ord). haha så jag knacka tillbaka och då sparka han till. blir så glad! min kärlek till dig går inte att beskriva i ord, känns inte som att "jag älskar dig" räcker till. utan det är så mycket mer. nu väntar jag bara på att du ska komma så jag får hålla i dig och pussa på dig.

trött.



dick åkte vid 7 till jobb. har inte kunnat somna om...är fruktansvärt trött! blir att ringa en massa samtal idag. wish me good luck cuz i need it.

Sjukt.



http://vaken.se/modules/smartsection/category.php?categoryid=29

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=518

man börjar undra om dem vill ta livet av en? läs länkarna.

Magen v28





ska lägga mig bredvid dick nu :) godnatt! sussa sött :*

cocacola



cola är det bästa jag vet typ. har dock dragit ner på det. fattar inte varför men är som besatt utav det. just nu sitter jag & tänker om jag ska gå till affären och köpa det eller om jag ska strunta i det. hum...

aloha!



har varit hos heddan idag bara snackat skit & hon baka supergoda muffins :). nu sitter jag hemma och letar efter laddaren till kameran. hittade laddaren men dick har kameran med sig ut hum..kommer ialf in bild sen på magen! tiden springer verkligen iväg! ska försöka få mitt hår klippt denna veckan, någon som vet en bra frisör i hbg?

Vecka 28 (27+1)




kommer in bild sen på magen kameran hade inget batteri :)

Bebisen

Bebisen är nu ungefär 25 cm från huvud till stjärt, 40 cm från topp till tå och väger omkring 1300-1400 gram.

Hjärnan fortsätter att utvecklas och bildar nu alla veck och vindlingar som karaktäriserar en fullt utvecklad hjärna. Håret på bebisens huvud blir längre.

Man kan nu få en antydan till om bebisen vill komma ut med fötterna eller huvudet först. Bli inte orolig om det visar sig att den ligger med fötterna nedåt; det finns fortfarande tid för den att vända sig, och din läkare kan också försiktigt försöka vända på bebisen.

Du

Översta delen av din livmoder är nu c:a 7,5 cm ovanför naveln och din viktökning ligger förmodligen mellan 7 och 11 kg.

Du kommer förmodligen att besöka MVC varannan vecka från och med nu, även om det varierar från landsting till landsting. Vecka 28 utförs en del viktiga tester, som t.ex. om du har graviditetsdiabetes, järn och rhesusfaktor för att se om du är Rh negativ eller positiv, och om du kommer att behöva gammaglobulin efter förlossningen för att förhindra att din kropp bildar antikroppar mot din bebis blod.


förlossning



det är många som jag känner som har berättat om deras förlossningar. på vissa låter det som om det gör så ont och är jättehemskt. på andra låter de som att det är det finaste dem gjort och utesluter alla "hemska" detaljer. så man får aldrig riktigt en uppfattning om hur det kommer att vara. det roligaste jag fick höra var "det kändes som jag sket ut ett helt kök med bord & stolar". ni som har fött barn vad tyckte ni eller kände ni? kanske kan lämna en kommentar om er förlossning?

Klant.



var och handla innan lite smått & gott. på vägen hem så trilla jag för det var så halt. så nu är hela jackan full med lera. inte bra! satte upp mig på tvätttid direkt. ska göra nudlar snart har varit sugen på det hela dagen konstigt. brukar inte tycka om nudlar överhuvudtaget. hur fan ska jag hitta till academedia imorgon? dem ringde idag och sa dem har flyttat nu. har ingen jävla aning om var det ligger. sa det också till dem. hon tjejen jag prata med sa att det ligger nästan vid brandstationen? så sa jag att jag är inte uppvuxen i helsingborg har flyttat hit för ca ett år sen och har ingen aning om var den ligger, och om det går någon buss dit så dem kan möta mig eller något. då sa hon nej man får ta buss till GA och sen gå. ehm hur ska jag hitta? synd dick jobbar. han har lokalsinne ialf och vet var allt ligger. jaja ska sluta snea nu. bara trött på dem. verkar så oseriösa. dem skulle ringt förra veckan så sa dem ring inte hit vi ringer er. yeeah right! hon tjejen visste inte ens om ja hade varit där än och fått en jobbcoach. sen skulle man heller inte gå in genom entrendörren utan man får ta bakdörren sa hon. verkar heeelt skumt.

propaganda



You cant fool all the people all of the time
But if you fool the right ones, then the rest will fall behind
Tell me whos got control of your mind? your world view?
Is it the news or the movie youre taking your girl to?

FYFAN!

http://www.metro.se/2009/10/23/3133/kan-bara-ga-bakat-efter-influensavacc/

Amerikanska cheerleadern Desiree Jennings i Washington vaccinerades mot influensan den 23 augusti. Tio dagar senare fick hon influensaliknande symptom som feber, illamående och trötthet. Men läkarna förbryllades av att hon också fick stora problem med talet och spasmiska ryckningar i kroppen. Desiree kunde inte längre ta sig fram normalt om hon inte går baklänges.

för att läsa mer om det så tryck på länken!

detta gör mig bara ännu mer säker på min sak om vaccinet.

Dagens.



Dagens mående:
trött och glad.
Dagens låt:
dead prez - propaganda
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel:
gråa joggingbyxor & grå hoodie
Dagens händelse: längtar tills dick kommer hem.
Dagens planer:
hum typ att bli pigg.
Dagens vill ha:
blodapelsin.
Dagens saknad: dick.
Dagens bästa:
te!
Dagens behov:
maaaaat! 
Dagens köp:
inget hittills.
Dagens mat:
vet inte än :)



dududududu



kan inte fatta att om ca 90 dagar (3månader) så är du här hos oss. då får vi se vilken underbar liten människa du är. det är både en skrämmande & underbar tanke. jag längtar sååå mycket efter dig! idag har du varit rätt lugn men inatt härja du en massa, hela magen hoppa. nu ska vi sova :) ialf jag. antar att du kommer härja lika vilt inatt :D
jag älskar dig.

rörigt.



idag var jag seg, sen ännu mer segare osv. var i åstorp ett tag med dick hos mamma :). måste köpa nya järn tabletter tog slut i fredags känner mig helt trött. allt känns rörigt just nu har inte koll på något känns de som :/. aja ska inte klaga har inte mycket mer att skriva. pusshej!

home again.



det var kul att träffa alla idag och så, sen var det några mindre grejer som inte var så kul. insåg verkligen idag att jag ska bli mamma och jag är redo för det. festandet är inget för mig längre. nu ligger min sambo helt däckad i sängen :) så nu ska jag också sova. tack för idag alla, <3

rubrik?



har varit på statoil men dem hade ingen julmust så fick bli vanlig cola. har krängt en massa onyttigheter, mår lite illa nu. hehehe :) ska sova alldeles strax! kollar repris roast på berns, rätt tråkigt för har redan sett den. aja hoppas ni har haft en bra lördag! possss

cute :)



jag sitter vid datan och dick har deckat :p haha. han är så söt. jag bara du somnar väl inte älskling. han bara neh vilar bara ögonen...sen hörde jag en massa snarkningar. yeee right att han inte somna. men det gör inget :). funderar på att gå och köpa julmust huum.

jag<3fredag



japp. för då får jag kränga hur mycket jag vill hehehe :D nu har vi nyss ätit, fettemätt. funderar på att gå en runda ikväll bara för att jag har dåligt samvete över hur mycket jag har ätit idag. dicks mamma hade köpt med sig en kanin nalle till bebisen :) riktigt söt! ska nog bara glo tv idag :) blir nog det. den lille har varit lite lugnare idag har bara buffat lite känner även hur han rör sig där inne :). igår försökte fanny kommunicera med han genom att prata med han och "knacka" på magen haha och han besvarade henne med ett par rejäla sparkar. haha.

just some pics...



mitt armveck så ser de ut nu :( och min nya stav ser inte så bra är bling på den men men :)

hey.



vaknade för ett tag sen, dicks mamma kom hem idag :). ska bara ta det lugnt idag. har nyst hela dagen typ men är inte förkyld, knas! blåmärkena i armen börjar gå bort nu skönt. anyway hade inte så mycket att skriva nu för tillfället. har ni sett på nyheterna att två människor har dött av influensa vaccinet? tur man inte ska ta de ;). verkar vara en massa oklarheter omkring vaccinet. tydligen så visste dem inte tidigare att vaccinet var för starkt för sjuka människor. aja ska göra något att äta nu. puss!

godnatt era gökar :)



ska sova alldeles strax! bara fixa ett par grejor först :) puss! sussa sött.


i miss you everyday babe.

wiho :)


köpte ny stav till örat idag :) riktigt nice va trött på min ring. sen mötte man fanny, nadia och sean i stan. så åkte vi hem till oss och fika lite och lite andra grejor hehehe. what a day. fest på lördag jag längtar verkligen! nu är jag hungrig så ska äta lite. puss

aloha!


vaknade för ett tag sen har duschat och sånt. usch hela mitt armveck är blå/lila av sprutan :S har aldrig blivit så innan. antar de för att hon stack fel första gången. bara det försvinner snart ser inte så trevligt ut. längtar till lördag :). lillkillen har varit lika livlig som vanligt haha han är för go. hittade en tunika igår på Gina som jag köpte, sen fika jag och heddan. haha ja tryckte i mig en skit stor bit chockladkaka med mint i typ. gott :). ska ner och boka tvätttid nu och sånt! pusss

lite fakta om hur det kan ställa till.

Rh bestämning

Blodgrupperna ärvs från föräldrarna. Grupptillhörigheten bestäms av ytmarkörer på blodkropparna. De huvudgrupper man talar om är A, B, AB och O.
En mycket viktig undergrupp är om man har Rh-faktor eller saknar denna, det vill säga om man är Rh-positiv eller Rh-negativ. Ca 15% av Sveriges befolkning saknar det antigen (D) som kallas Rh-faktorn, dessa är Rh-negativa.

Vad innebär detta för en gravid kvinna?
Om en Rh-negativ kvinna väntar ett Rh-positivt barn och dessa båda typer av blod blandas finns det liten (ytterst liten) risk att mamman bildar antikroppar (anti D) mot barnet som vid enstaka fall kan ge blodbrist hos barnet.
Det är om barnafadern är Rh-positiv som även fostret kan bli Rh-positivt och ställa till det för sig själv och sina framtida syskon. Är fadern däremot Rh-negativ finns ingen risk för att barnet ska bli Rh-positivt.

Hur kan blodet blandas?
Störst risk att fostrets blod läcker ut till modern är det i samband med förlossningen men även vid fostervattensprov finns en viss risk att blodkroppar förs över till modern från fostret och det finns en viss risk även när det uppstår en blödning i moderkakan.
När modern får fostrets Rh-positiva blod i sitt blodomlopp aktiveras immunförsvaret och antikroppar bildas mot det främmande antigenet, ungefär som vid en infektionssjukdom eller det fenomen som uppstår i samband med transplantationer om man inte varit noga med att hitta ett passande organ.
Dessa antikroppar förs sedan, från vecka 12-15, via moderkakan till fostret på samma sätt som många bra antikroppar som ska skydda barnet mot infektioner första tiden utanför livmodern. Det är bara det att dessa antikroppar ger sig på fostrets blodkroppar som för att försvara modern från obehöriga inkräktare genom att klumpa ihop fostrets blodkroppar.

Dock är det viktigt att poängtera att det är väldigt sällsynt att gravida faktiskt bildar antikroppar under pågående graviditet. Av alla Rh-negativa kvinnor är det bara en bråkdel, 0,1–0,5 procent, som är immuniserade vid sin första graviditet.
Denna risksiffra ökar till 10 procent om man varit gravid sex gånger.

Blodprovstagning
Genom att kontrollera mamman med blodprover kan man se om hon är immuniserad. Blodprov för att kontrollera blodgruppen görs oftast tre gånger under graviditeten på kvinnan, v8-12 för alla samt v25 och v32 för Rh-negativa, så att man ska se att hon inte bildar antikroppar mot fostrets blod. Märker man att det finns antikroppar i blodet gör man ett fostervattenprov för att se om fostret attackerats av moderns immunförsvar. Är så fallet kan inget göras för att häva immuniseringen. Är fostret livsdugligt utanför livmodern mår det bäst av att födas fram, annars görs en blodtransfusion direkt i navelsträngen under ultraljudsövervakning. Men igen – det är väldigt väldigt sällsynta tt det uppstår komplikationer.

När barnet är fött...
Barnets blodgrupp kontrolleras efter födseln. Om barnet är Rh-positivt och mamman Rh-negativ, ger man mamman ett så kallat immunoglobulin som ska skydda henne från att bilda antikroppar. Detta immunoglobulin brukar ges inom 36–72 timmar efter förlossningen.
På så sätt skyddar man sig mot kompliaktioner vid en nästa graviditet.

im back!


ja nu var det gjort, fick två stick i armen och ett stick i fingret! och ja erika det var den stora sprutan hon stack mig två gånger med :(. sen mätte hon magen SF mått och det var 27 sist var det 23, hon sa den växer på bra! Lillen sparka på hennes hand när hon mätte magen :p. allt såg jättebra ut tyckte hon. lyssna också på bebisens hjärta :). mysigt! ska koka kaffe och vräka i mig mat nu, mår mest illa. mådde jätteilla efter jag hade druckit sockerlösningen var rädd att jag skulle spy. ska vila sen också rätt trött. hoppas ni har en bra dag idag! puss

hej :)



då sitter man här redo för att ge sig av strax. redan hungrig så undrar hur detta ska gå? kommer nog få ont i huvudet, ont i magen och bli jävligt irriterad. lillen härjar redan i magen :). har tagit med mig två böcker eftersom att jag ska sitta där i två timmar så får se vilken jag ska läsa. jag brukar gå upp med dick vid 6 och äta frukost med han så har vant mig vid det, antagligen därför magen skriker nu typ. usch kunde inte heller somna inatt låg och tänkte en massa. jag får hoppas att dem 2 timmarna går snabbt! sen ska jag nog hem, äta & sova :).

sussa sött



Nu ska jag & baby bada sen ska vi sova :):) godnatt! <3

foood :)



har precis ätit (potatis,biff,sås och sallad) mycket gott! åt nog för snabbt har ont i magen nu hehe. ska till barnmorskan imorgon göra sånt diabetes test och dem ska ta blodprov för min blodgrupp är RH negativ så dem ska se så min kropp inte bildar antikroppar mot bebisen något sånt sa hon. får hoppas allt är bra. ska dit 7 på morgonen och får inte käka något alls efter idag klockan 12 tills hon har tagit test och allt. jag kommer att dö. jag är värsta matvraket ju :(. plus hatar sprutor och dick är på jobb imorgon då så får gå dit ensam. sucks ännu mer. aja ska sova strax annars lär jag aldrig att komma upp imorgon så tidigt hehehe.

Dont give a....



känner bara för att skrika ut högt allt vad jag kan och sen slå någon...gravidhormoner eller inte? dont care.

.


Lilla du därinne,
jag undrar så vem du är.
att jag vet så lite om dig,
fast du redan är här.

är det dina tår jag känner?
är det ditt hjärta jag hör slå?
är det sant att du har ögon och naglar,
och en mage att pussa på.

jag vet så lite om dig,
fast du redan är här.
men jag älskar dig som tokig,
vem du än är.


.

du gör mig så glad, jag älskar dig så mycket.

tiden bara springer iväg.



känns som att tiden bara springer iväg nu. lillen har härjat imagen inatt och hållt mig vaken :). måste ner i stan och handla någon tunika eller oversizetröja, ska på fest på lördag blir alkofria drinkar för min del :). ska ialf bli skoj. jättetrött idag vaknade 6 när dicks larm gick. önskar att jag kunde vara som alla andra typ som erika hon kan sova igenom 500000 larm. men direkt när jag hör något så vaknar jag, utav minsta lilla. blä! ska städa undan lite nu. pusshej!

vecka 27

Bebisen

Du går nu in i den tredje trimestern och din bebis är c:a 24 cm lång från huvud till rumpa och 38 cm lång totalt! Den här stora lilla varelsen väger nu omkring 1200 gram, eller 1.2 kg! Den kommer dessutom att öka ordentligt i vikt under den sista trimestern, även om den inte blir så mycket större.

 

Om din bebis föddes nu skulle den ha mer än 90% chans att överleva. Även om den är långt ifrån färdigutvecklad så skulle den ha goda chanser att klara sig med rätt vård. Du har ännu ungefär 13 veckor kvar av din graviditet och under denna tiden kommer bebisen att fortsätta växa och utvecklas. Det är avsaknad av underhudsfett och surfaktant i lungorna som gör att bebisen behöver ligga i kuvös för att hålla kroppstemperaturen uppe och få hjälp att andas med respirator, men även andra organ som hjärna, lever och immunsystem är underutvecklade och kan ställ till komplikationer vid för tidid födsel.

Du

Livmodern har nu vuxit så mycket att dess översta del befinner sig 7 cm ovanför naveln. Det är viktigt att du tar god hand om dina tänder. Gravida utvecklar lätt plack, och om du redan har plack kommer problemen sannolikt att förvärras om du inte sköter om dina tänder. Borsta ordentligt och använd lämplig munskölj för att minska risken att drabbas.


Proppfull.






hejhej! hemma igen, jag och dick var i stan. han hängde med mig till academedia. efter det gick vi till försäkringskassan och fyllde i en massa papper. sen käkade vi på en kina restaurang, gick in en sväng på pistachia köpte lite godis och åt glass :D. sen när vi kom hem så gjorde dick chockladbollar med färgglatt pärlsocker:p. nu är jag helt proppfull.

Stressad :/



ska ner i stan och göra en massa ärenden! kram

Just me.

hej! idag har jag mest tagit det lugnt, heddan var här ett tag :), fick ett par söta skor av henne :D! sen åt vi på BK, gott men är jättemätt nu. lillen var jättebusig imorse, när jag la på den ena sidan så sparka han på den sidan jag låg på med all sin kraft. sen när jag byta sida så låg han där och sparka med all sin kraft. så jag gick upp rätt tidigt idag :p. sitter och dricker julmust nu :) riktigt nice.

Samsung x830



this i want, Samsung x830
.



Godnatt

ska sova alldeles strax, godnatt folket!  <3

hihi



hehehehe var tvungen dont kill me! :D min söta underbara sambo <3

brrrr, kallt ute.


har varit handlat, lagat mat (potatisgratäng, biffar och sallad) och sedan städat undan lite. fyy vad kallt det är ute!!!!! var i garaget med dick & vår granne dan. dem meckade med sina crossar, sen provkörde. när vi kom upp igen gjorde jag kaffe och blev varm direkt. sitter nu och kollar tv, äter chips & sånt hehe. är rätt trött :/ kom på nu jag har glömt ta min järntablett idag oops.

vad händer med saften?



alltid när jag har fyllt på bringaren med saft, och ska ta ett glas saft lite senare...så står bringaren inne i kylskåpet men tom? hur kommer det sig?

lite utav kaos.



skrev ett inlägg innan sen bara internet försvann, suck. iallafall jag vaknade för ett tag sen, måste få en massa gjort idag. ska äta frukost strax sen är det bara till att sätta igång. lite arg för att alla mina hårband gör sönder, hur lyckas jag?????? känner mig lite kaos idag. idag är det bara 99 dagar kvar! du ger mig ett leende på läpparna, du gör mig varm om hjärtat.

något bra på tv?



var lite med erika i stan innan, sen kom nicole (min lillasyter) hit nu fetar vi bara i oss godis och sånt :). är rätt trött nu! ska antagligen lägga oss snart och sova. finns det något bra på tv?

ALLA BORDE INTE HA BARN.

Bebis överlevde tågkrasch

Bebis överlevde tågkrasch. Foto: Scanpix

Barnvagnen rullade ned på spåret - precis när tåget kom. Ändå överlevde mirakulöst en sexmånaderspojke i Melbourne, med bara en bula i huvudet.

Barnvagnen rullade ned på spåret - precis när tåget kom. Ändå överlevde mirakulöst en sexmånaderspojke i Melbourne, med bara en bula i huvudet.

- Lyckligtvis satt han fastspänd i vagnen vid tillfället, vilket förmodligen räddade hans liv, berättar sjukvårdaren Jon Wright för tidningen Sun Herald.

Hela händelsen fastnade på film, i bilder från en övervakningskamera som snabbt spreds över världen på fredagen.

Där visas hur pojkens mamma för sent upptäcker att vagnen så sakteliga håller på att rulla ifrån henne på perrongen. Hon snubblar till när hon sträcker sig efter vagnen som kraschar ned på spåret - och omedelbart körs över av ett pendeltåg.

När tåget väl stannade visade det sig att vagnen med pojken släpats med i nästan 30 meter, under tiden som lokföraren desperat försökte få tåget att sakta in. Tillkallade sjukvårdare kunde dock snabbt konstatera att pojken klarat sig bra.

- Det enda han behövde var lite mat och en napp, sade Wright.

Händelsen inträffade på Ashburton-stationen i torsdags och utreds nu av både polisen och Connex, som sköter den berörda pendeltågstrafiken.

- Det här kan tjäna som god lärdom för föräldrar att alltid se till att deras barn är fastspända, oavsett vad de färdas i, sade Wright till Sun Herald.


yeah!



här har ni en bild på min nya skjorta från gina :)


Läskigt!



såg nyss på babytickern att det bara är kvar 100dagar :S hur läskigt & spännande är inte det? ska pröva min dust it snart :)

magbilder :)





en närbild och en normal eller hur man ska säga. hehe. prata med erika innan hon ska hit idag!
har nyss duschat och så, lillen är vild idag i magen, sötnos är han. vaknade imorse utav att grannen ovanför oss borra i väggarna eller i golvet eller vad dem syssla med. borrade gjorde dem ialf. lät som fan in till oss. skit sne blir man kan dem inte sätta upp lappar eller säga till innan dem börjar med sånt?! hur svårt är det liksom.

Lilla pyret!



gud vad söta bilder min syster hade tagit på lilla fanni, ni måste se!





hon är så söt :)


här var hon bara 12veckor nu är hon 2år :)

btw!

slänger nog in några magbilder imorgon :) lite kass nu på att uppdatera med bilder!

jacka :)



heddan kom hit vid 2 typ, sen fika vi hos mig. sen ner i stan :). såg en jättefin jacka på HM först som jag ville köpa men den fanns inte i min storlek alla satt för tajta om magen eller va för stora. så gick jag och heddan in på stadium hitta vi direkt en jacka som jag köpte fick ta den i storlek 42, jag som brukar ha 36 i vanliga fall :S haha bara för magen. fast köpte den i svart, vitt blir skitigt snabbt. är nöjd med den ville inte ha en för dyr eftersom kommer bara ha den denna vintern kosta bara 400kr :). sen köpte jag en massa annat som jag inte egentligen skulle köpa hehe. blir alltid så! sen gick vi ner till GA och käkade :). en riktigt nice dag! <3
nu ska jag bara ta de lugnt och mysa med magen, du är mitt hjärta min lille knodd.


.



en mors kärlek till sitt barn är det starkaste som finns.

hoooo

vaknade vid elva sitter & väntar på heddan nu men hon e segeheddan idag. lillen är rätt livlig idag i magen :) får se om jag nu hittar någon bra jacka idag :) hoppas!

hejhopp!


imorgon blir det jakt på ny jacka, underkläder & sånt. fårse. ska ut med gäddan heddan. dick har redan somnat tråkigt :( ska nog gå till statoil handla chocklad. sen blir det att sova hihi :)

pussen!

Master of tradera


Erika är master of tradera, hon lyckas vinna hela tiden! en massa fint. tradera är bra :) haha. men jag bara förlorar. nu har dick kommit hem så nu ska vi göra mat alldeles strax :) nice!

jippie!


mitt dust it kom hem idag :):):) ska hämta ut det när älskling kommit hem!

du ger mig så mycket glädje



räckte med en spark från dig sen var jag glad igen, som om du mena att jag ska sluta sura. du ger mig så mycket glädje, jag hoppas att jag ger dig lika mycket glädje. <3

btw tack för alla fina kommentarer! ni är underbara.

<3

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr...

dåligt humör.



hej, jag vakna nyss och känner mig på dåligt humör. vet inte varför. kanske för allt inte går som det ska? eller ja rättar sagt INGET går som det ska. ganska irriterande...ska in i duschen sen fixa ett par grejer.

ciao.

Ont i huvudet...

har nyss kommit hem var på sjukhuset sen fika vi i stan :) trevligt och gott! har ont i huvudet nu ska lägga mig snart & sova.



så såg jag ut idag!

puss

vecka 26

Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

Du

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.


Godmorgon!



vaknade nyss! ska göra ve mig och sånt, sen iväg till sjukhuset med mamma och min storasyster.

då var dem fina...

såhär såg mina naglar ut på studenten (se nedan), byggde upp dem med erika! dem höll länge :). behöll en som minne efter dem hade trillat av haha!



Dust it.

har nyss beställt två burkar dust it för 189kr :) billigt. längtar tills den kommer :D. det är en hårprodukt som ska ge volym i håret och vad jag har hört så funkar den otroligt bra! och det var ett sjukt bra erbjudande, för såg att en burk kostar 349kr. nu är det bara till att hitta någon bra frisör som kan klippa mitt hår utan att de blir sjukt dyrt. btw chockladbollarna blev jättegoa smaka som pepparkaksdeg hahahaha :D

Duktiga jag.



japp då har jag vikit kläder, diskat och lite sånt. jag har även hunnit göra chockladbollar med lite kanel i. är lite inne på detta med kanel, har det i min gröt och i mina chockladbollar. undrar om det blir gott, får se! känner mig duktig idag, eller ja jag är faktiskt duktig varje dag. har börjat känna mig som en hemmafru :S. det är hemskt. men ja vad gör man? ska försöka lura med dick på en promenad sen när han har kommit hem från jobb, om det går! han brukar vara övertrött. ska koka kaffe sen provsmaka mina chockladbollar. har lovat att spara några till dick, får se hur det blir med det, hehehe.

Hemska morgon.



skälet till att rubriken heter "hemska morgon" är för att det har ringt i hemtelefonen heeeela morgonen och varje gång jag har gått upp för att svara så har dem lagt på??!!!?? jag som då har börjat få stor mage och rullar för att komma upp från sängen tycker att det är jävligt irriterande när folk lägger på efter 2 signaler. har dampat klart nu...kunde inte somna om efter den sista gången dem ringde på hemtelefonen så är vaken nu, konstigt nog har dom inte ringt igen. då var det nog inget viktigt kan man tycka? ska göra frukost snart! sen vika in kläder, vårt kassa torkskåp funkar ju knappt så får hänga upp kläderna. hoppas ni hade en bättre morgon!

PUSS

<3

Kommentar:
Frida:
Du tråkar inte ut oss (inte mig i allafall) med ditt babysnack - jag tycker det bara är gulligt o roligt :)

tack så mycket :) det gläder mig!

Go kväll :)

nu sitter jag bara och tar de lugnt. väntar på att tvätten ska torka. dagens mat blev makaroner och stroganoff :) hehe mycket gott. ska ner i tvättstugan snart och hämta kläderna!



dagens mat!

Till Fanny :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZLAOPsJ7dyY&feature=related


HAHAH!

howdy!

har diskat och lite sånt, dennis & hans flickvän gick nyss. ska tvätta strax, göra mat också mums. är rätt hungrig nu. min mage känns helt mosad idag, har legat på något konstigt sätt inatt. vill ta några fina gravid bilder så man har många bilder sen när magen är normal igen. gå till en fotograf eller något, är ju faktiskt ett fint minne :). ni får gärna skriva vad ni vill veta om mig eller vad jag ska skriva mer om. för min fantasi suger nu. plus allt rör sig runt min mage känns de som. haha fast så är det för mig, tankarna är kring graviditeten, förlossningen, babykläder och saker, hur den lille mår osv. äsch ska inte tråka ut er! pusss

kicker <3

jag som var orolig när jag satt och åt så gav han mig ett par hårda sparkar :). har preics mailat en hyresvärd så får hoppas på svar nästa vecka! letar på andra ställen också. hoppas man får något snart. hoppas hoppas...

seg som deg.

vaknade vid 12 idag sen har jag bara degat framför datan tråkigt nog. senare ska det tvättas och städas lite. måste handla också. vår lilla pojke har inte sparkats idag, bara rört sig lite. blev nästan orolig. men sen kom jag på att jag kan inte vara orolig för allt. han är väl bara trött så som han har sparkat dem andra dagarna :). ska gå en runda idag också så jag får röra på mig hehe! ska äta nu. puss

HAHA!

jag och erika snackade tidigare om spelet farmville på facebook, att man kunde få rosa kor nu....så för ca 5 min sen ringer erika och typ säger något liknande "ta kon nu en rosa ko på farmville, jag publicerar nu att jag hitta den så ta den nu!" haha...så jag loggade in och tog den :D yeey den rosa kon blev min! men seriöst nu måste jag sova.


trött&frusen

fryser & är trött. dick säger här är jättevarmt och jag fryser :S vill inte bli sjuk. urk. ska sova strax ska bara göra te och kolla lite tv. har inte varit på så bra humör idag. men de fixar sig. aja, godnatt! dessutom har dick avslöjat att han ska köpa något till mig, men han vill inte berätta vad, fuskit! <3

if i aint got you baby

Some people want it all
But I don't want nothing at all
If it ain't you baby
If I ain't got you baby
Some people want diamond rings
Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you, Yeah

Some people search for a fountain
That promises forever young
Some people need three dozen roses
And that's the only way to prove you love them
Hand me the world on a silver platter
And what good would it be
No one to share
With no one who truly cares for me.

aloha.

min syster och hennes kille har varit här idag med lilla fanni (systers chihauha). var trevligt :). sen har de inte hänt så mycket har bara känt mig trött & tung idag. vår lilla pojke har också varit trött idag han har inte rört sig så mycket, bara gett mig små sparkar.



hej hjärtat.

snart ligger du i mammas & pappas armar, vi längtar så mycket efter dig. vi kan knappt bärga oss tills du är här hos oss. vi har så många funderingar hur det kommer bli, hur du ser ut, vem du liknar mest, vad du har för personlighet osv. egentligen så spelar det ingen roll vi vill bara du ska vara frisk och stark. du har varit rätt vild dessa dagarna i magen, kan inte låta bli att le varje gång jag får en spark av dig. jag och din pappa har en del grejer kvar att köpa innan du får komma! bara ca 3 månader kvar, sen är du här. 3 månader är ingenting känns som tiden har flygit iväg sen jag blev gravid. jag och din pappa älskar dig så mycket, igår när han skulle pussa på magen så sparka du han rätt på munnen :p vem vet du kanske pussa tillbaka! alla är nyfikna på dig! nu ska vi in och duscha du & jag. får se om du är lika pigg idag när jag duschar. jag älskar dig hjärtat

Jobbigt.

vaknade vid 12 har damsugat lite och sånt. hade en rätt så jobbig natt drömde en massa knas grejer. jobbigt. ska göra något att äta strax. sen får jag se vad som händer. hoppas ni har haft en bättre dag! puss.

Home again :)

kom hem nyss från min bror, vi kollade film och gottade oss. till slut höll dick på att somna i soffan så trött han var efter jobb. så skjutsade min bror oss hem :). nu kollar vi bara tv och dick däckar väl vilken minut som helst :p. jag tycker om kvällspromenader vet inte varför, är ju lite mörkrädd men på något sätt är det lugnare och skönare att gå på kvällen. men samtidigt farligt. fast ja jag hade aldrig gått ut själv på kvällen hade inte vågat ialf inte i stan. har märkt att när vi kommer hem till min bror och fåster börjar skälla så rör sig lillen intensivare i magen får fler sparkar från han och känner att han rör på sig :). fåster var söt idag men han försökte bitpussa mig typ hehe det är hans specialitet. ska sova strax! puss, godnatt!

karatekid

nyss när jag duscha så fick jag en massa sparkar från lillen, tror han lekte karatekid eller något. han är så härlig :). ska torka mitt hår och sen klä på mig. sen blir det att åka till min bror!

Smart?

jag och fanny sitter och planerar vilka datum man ska åka till ullared, man vill inte åka dit när alla fått lön typ. tänk att vara gravid bland hundratals tusentals människor alla i samma affär. NO WAY! man får typ slåss om plaggen. tror vi har kommit fram till ett datum eller? :P hahaha. fårse hur det blir med det! måste spara pengar ialf. sitter och äter nu. erika kunde inte komma, tråkigt! men nästa vecka? puss

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Amor Vincit Omnia - kärleken besegrar/övervinner allt.

i love you.

Godmorgon!

hade konstiga dömmar inatt, vakna med huvudvärk och ångest har försovit mig blir ingen föräldraträff för min del. dick försov sig imorse de konstiga var att ingen av oss hade hört väckarklockan??? den kan man inte missa när den ringer liksom låter som hela världen ska sprängas i bitar. som tur hade hans arbetskompis också försovit sig, han åker med han varje morgon till jobbet. så han hann bara klä på sig och fick ta med sig frukosten! stackare. usch ja. ska in och duscha sen får jag se vad jag ska hitta på. hade behövt åka ner till stan och gör en massa ärenden. men hur kul är det? funderar på att göra de på måndag istället när jag ska till academedia kan jag lika bra göra dem efteråt. vad händer idag? för min del är inget planerat idag, erika skulle kanske komma, men hon hade inte fått in sin lön tråkigt nog. men håller med henne är lönedagen på en lördag brukar man få in dem på fredagen :S. ska ringa en massa samtal nu, ångest. sen hoppa in i duschen...eller ja gå in i duschen. puss!

Seg????????

bara min blogg som varit seg idag har knappt kunnat komma in, eller uppdatera. knas! iallafall har kollat en massa filmer, bakat kladdkaka och sånt :). gottit. ska sova strax, hoppas de regnar imorgon så dick får va hemma med mig :p. kanske själviskt men känns så ensamt när man är hemma själv. säger godnatt nu!
puss.

Baby we do it right.

nu har älskling kommit hem :). det ösregnar ute, fy! är sugen på falukorv konstigt nog. kanske korvstroganoff som mat? fårse vad han är sugen på. vi ska mysa lite nu ialf, se någon film. längtar tills den nya twilight filmen kommer på bio, wiho :D.

Digestive kex.

nu har jag tagit en paus för lite fika. när jag väl har börjat äta kex så kan jag inte sluta. speciellt med digestive kex. hehe :p någon mer som har det problemet?

hello!

vaknade rätt sent idag blev väckt av heddan! tack...hahaha. har en vilde i magen idag han har sparkat & sparkat sen jag vakna. har nyss duschat och ätit frukost. ska rensa igenom lite grejer strax lite papper, sen skolan och sånt som behövs slängas. har märkt att jag lätt plockar på mig en massa grejer/papper m.m istället för att slänga dem? vad ska jag med dem till liksom? gamla prov och sånt. aja ska försöka gå igenom allt nu. puss!


vaniljhjärtan!

Jag vill...

klippa mitt hår
börja träna
få ett jobb
att tiden ska gå snabbare, men ändå inte :p
hitta en lägenhet
m.m

listan kan bli mycket längre, men ja. allt handlar om ork, tid, pengar och lust. kan bara jobba ca två månader till, tror inte någon vill anställa en när man är gravid och bara kan jobba ca 2 månader till. har ju dock börjat små träna :p, ska kolla efter någon billig motionscykel. har ansökt om en massa lägenheter nu är det bara till att vänta och se. har ett stort behov av att få mitt hår klippt, men de får bli om en vecka eller något, ska bara hitta tid till de! vill att tiden ska gå snabbt för jag vill träffa vårt barn, men är lite rädd angående förlossningen, men det är väl alla första gången?

cute?

fick dessa hängslemammabyxor utav mamma :D väldigt bekväma.


i got much love...

dick kom hem nyss jippie! :D ska iväg och handla snart! är på bättre humör nu och känner att jag har mycket mer energi. samtidigt känner jag att jag har fått mycket större mage, och den har blivit såå tung. men det är sånt man får stå ut med.



Dagens klädsel, väldigt skönt svalkande linne och
mina älskade baggyjeans som dock börjar sitta tajt i midjan.
När jag köote dem var dem alldeles förstora i midjan fick ha skärp.

me want.

mest av allt nu, så vill jag ha en motionscykel, så man kan träna bekvämt hemma, slippa gym. känner att jag har blivit slö. javisst när man är gravid ska man kanske slöa lite, och man har ett skäl till att äta mer och oftare men jag vill gärna komma ur detta levande hahah. nej men seriöst vill träna! så man är fit for fight när han nu vill titta ut :)

godmorgon era glada!

godmorgon! har sovit på något konstigt sätt har ont i min sida, och i höftbenet. ska göra frukost strax! lite trött och lite uttråkad, men de fixar sig! längtar till älskling kommer hem från jobbet, mys :). störigt vaknar varje morgon vid 6 för dick ska upp då, sen somnar jag inte om förrens vid 9 hehe. plus den lille håller liv i magen om nätterna och på morgnarna. han vill tydligen inte att jag ska sova, tycker han är tråkigt. känns knas när man ligger på sidan och försöker somna så ligger han och får in hårda sparkar haha, fast sött är det! innan kunde jag inte somna om dick somna före än mig, men nu har jag fått vant mig vid att han alltid somnar först. jag somnar nog före än bebisen så. har ju alltid någon som är vaken och med mig på nätterna hihi. måste nog göra en kopp kaffe känner mig slö och har ont som fan. föräldraträff på fredag igen :). ska bli kul. aja hörs sen! puss

dagens mat.


gottgott!!!!


mee!

pics.


mage vecka 25 (24+1)

fotoalbum vi fick av mamma
har sättit i ultraljudsbilderna :)

vecka 25 (24+1)

Bebisen

Din bebis är nu drygt 22 cm från huvud till stjärt och väger omkring 850 gram. Tänk dock på att foster växer olika fort från omkring den 20:e veckan så om din bebis skulle avvika lite från det genomsnittliga så är det i sig ingen anledning till oro.

Om bebisen av någon anledning skulle behöva förlösas nu så skulle det ändå ha en god chans att överleva utanför livmodern, tack vare en enorm utveckling inom neonatalvården. Respiratorer, monitorer och mediciner kan hjälpa en ännu omogna kroppen att klara sig utanför livmoderns trygga värld. Bebisen skulle behöva stanna några månader på sjukhuset eftersom den ännu är mycket mottaglig för infektioner och andra komplikationer.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

Du

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.


<3

det finns inget mysigare än när jag & dick kryper upp i sängen och läser för vår lilla knodd, han slutar att sparka/leka och det känns som att han ligger helt stilla och bara lyssnar. efteråt brukar han börja att sparka/leka igen...du gör oss så glada!


i knock on the door
hope isnt home
faith's not around the luck's all gone
dont ask me whats wrong
ask me whats right
and i'ma tell you whats life
and did you know
i lost everything but i ain't the only one
first came the hurricane then the morning sun
excuse me if i'm on one
....

gonatt!

godnatt, sussa sött :*

right or wrong?

finns många som reagerar starkt på vad jag har skrivit om svininfluensan, ni får ta det hur ni själv vill. jag tycker inte om vaccin överhuvudtaget, och speciellt inte detta vaccinet mot svininfluensan har hört mycket dåliga saker om det. tänker därför inte själv vaccinera mig, och utsätta min kropp och mitt barns liv. hade aldrig förlåtit mig själv om något hade hänt. allas kroppar reagerar olika på vaccin. det är upp till var och en, jag säger inte att ni har fel eller rätt. punkt slut.

har cyklat till citygross handlat och lagat mat, ska bara ta de lugnt nu :)

bloggdesign!

som ni ser så har erika (www.erikaroos.blogg.se) gjort om min bloggdesign! jag är jättenöjd med den, den blev verkligen precis så som jag ville plus lite till! vad tycker ni? tack gumman!!! <3


iloveyou.

jag säger varje dag, hela tiden, hur mycket jag älskar dig, och det gör jag verkligen. jag är fruktansvärt kär i dig, och jag älskar dig så himla mycket! vårt barn som ligger i min mage är en halva utav mig & en halva utav dig, och att dela på detta stora med dig är det underbaraste jag vet. du gör mig så lycklig hjärtat <3

hello.

godmorgon typ! mår helt konstigt idag...har lovat mig själv att ta nya bilder denna veckan :). måste ringa eller maila ams om jobbgarantin vet inte om jag får börja på den aktiviteten om jag bara kan gå där ca 3månader till. om ens de. ska ju ha barn om 3 månader och 21 dagar. dick är och jobbar och jag bara segar, ska städa undan och baka! ska nog göra chockladbollar dicks favoriter :D. ringde tandläkaren också idag fick ny tid den 20november. hatar att ringa rundor, har sån ångest för det. vet inte varför. innan var det värre. hehe. jaja ska inte sitta här mer och dega måste få något gjort. puss! :*


macka&oboy.

är det bara jag som har fått för mig, att varje natt innan jag går och lägger mig så måste jag ha en macka, och ett glas oboy :p hehehe. jag älskar mackor!

fix&trix på bloggen.

nu sitter jag här med ryggvärk, och på rätt segt humör. känns som dagarna går så segt. denna helgen har dock varit jävligt segt. någon som vill byta rygg med mig? vill ha blodapelsin & pepparkaksmuffins. bra kombination va? erika (www.erikaroos.blogg.se)har fixat & trixat med min blogg så jag kan göra coola smailisar :p :D :O fräckt va? kanske också kommer upp en ny header! får se hur mycket tålamod kvinnan har.

dagens mat :)


ris, bearnesås, nuggets och majs :)

me <3 food.

MAT MAT MAT!!!!!!!! är hungrig som fan nu. ris, nuggets och sås :D

jaha?

då sitter man här med MYCKET godis, läsk och chips. både syrran & dick har däckat, jag är dock hur pigg som helst. tråkmånsar. ska försöka väcka dick. kan inte somna nu hehe...

buse!

hehe fick höra att fåster var busig i småland. min bror, fanny & fåster åkte till småland till fannys mamma i fredags. han hade lyckats smita från hundgården och kommit trippandes utanför fönstret sen var han stolt över att han hade lyckats ta sig ut :p så han hoppade på fanny och lekte. riktig sån fåster grej. göra något busigt sen vara skit stolt över det. han är go den. hade själv velat köpa en hund men det får bli när jag också har jobb. hade nog inte heller orkat både valp & barn samtidigt. haha kaos! vill köpa en mixer så man kan göra en massa smoothies. ska önska mig en mixer av dick typ :p. fattar inte varför jag är så trött idag har sovit 8 timmar inatt och tagit mina järntabletter. ska tvinga min syster sen och hänga med på en timmes runda :). kanske blir man pigg då, om de bara kan sluta regna liksom.


söta fåster :)


fåster skäller på mig typ "sluta fotta mig".med sin gubbröst. haha!!!

aloha.

hej! min lillasyster kom igår till oss hon ska sova över här till söndag :). har nyss lagat mat, potatis, schnitzel, brunsås och lingon :D. till efterrätt ska vi äta budapest! gott. fast maten måste först smälta hehe. har inte gjort något speciellt idag har mest varit död, skit seg. skulle egentligen passa dicks brors son och dotter men dem hade blivit sjuka :/. ska nog bara glo filmer och sånt idag :).

goneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee*

föräldraträffen!

vi var 5 st gravida tjejer i 18-20 års åldern :) jag lärde mig jättemycket! det var verkligen kul och spännande. vi pratade om förlossningen, vad man ska ha med sig, hur förlossningen börjar osv. vår lilla pojke sparkade jättemycket idag han tyckte nog det var tråkigt för jag satt stilla :). innan vi gick in där så var jag och fanny på GA och fikade, köpte även idag två bodys. har så mycket babykläder nu vilket är bra, men samtidigt så växer dem så snabbt ur sina kläder.


så såg jag ut idag.


den var på rea, mycket söt :)


i<3daddy (framsidan)


daddy<3me (baksidan)

hoooooooooooooo!

idag har jag tvättat & varit med erika :),  vi prata om en massa och fikade hemma hos mig, kollade även på alla bäbiskläder, mys!  trevligt! hon tyckte att min mage hade blivit stor, roligt att höra för jag märker inte själv. hon hade med sig ellen fjällen, som ville vara med överallt.


bild: ellen fjällen, posarn.

föräldraträff imorgon!

imorgon ska jag & fanny på föräldraträff haha, dick jobbar så han kan inte följa med! ska bli intressant är väldigt nyfiken på vad som ska hända där. har nyss krängt lasagne & nypon proviva gott :)
väntar på att erika ska komma! har på mig mina mysskor som ni ser på bilden hehe favoriter :)


mitt ljus är du.


nanna kudden?



ser så mysigt ut, :)

blää

vaknar nu varje morgon vid 6 när dick går upp och ska till jobb, fast ja sen när han har gått så somnar jag om igen. imorse när vi vakna så spöregna det och stormade. fast nu har det iallafall slutat att spöregna. har mått konstigt idag, sen ja vakna första gången mår illa och är jätteseg :S. erika ringde innan hon ska komma idag :). är inte jätteglad över att dick jobbar i detta vädret, tänk så är det superhalt på taket och plus de blåser. ja jag vet jag har blivit en hönsmamma. funderar på att göra något att äta, kanske mitt illamående går över. hatar att må illa och spy. usch nä. jag mådde bara illa till vecka 12 sen dess har allt varit fint. tills nu tydligen.

RSS 2.0