1årsdag!

idag har jag och dick varit tsm i ett år, som tiden går!!! :) idag har vi bara chillat ätit ute var på väla handla studentskor och ny plattång och sånt. sen gick vi hem till min bror & hans flickvän. efter det köpte vi cola & sånt sen åkte vi hem till oss och bara myste hela dagen! jag älskar dig så mycket baby! vet inte vad jag hade gjort utan dig. du är bäst. <3

happy day

vaknade för ett tag sen :) har städat lite, damsugat och diskat, ska tvätta sen också. tur jag har dick som hjälper till :). grannen kom upp för ett tag sen så nu sitter vi bara och nördar oss, finns inte så mycket att göra. ska nog ut ett tag sen också. måste köpa ny plattång och skooor :D skor till studenten. som jag längtar nu!!! 48 dagar kvar sen hejdå!!!!
har inga planer alls vad jag ska göra sen fårse. vill ialf utomlands till något varmt ställe :) nu kom min grannes bror också upp så nu ska vi kolla lite tv :)

im the proof and ill die just to prove it. what you wanna know? anything whatever, i can show you better. we swear, we never die if we both together. you can never bring me down cuz im already here right now, but im gonna turn this ground upside down.

glad :)

jag är jätte glad idag. har lyckats ladda min mp3 och sättit in nya låtar, men mest glad är jag för att jag har dick och för att min underbara vän erika låna ut sina data :D idag händer de inte så mycket men de nice väder som fan :) man steks ute. fanny är i småland hos sin mamma :/. jag och dick har varit tsm i ett år på måndag :D i love you soo much baby.
janica är en spion. o_0

sötast!ozzy sover världens sötaste!

längesen

längesen jag skrev här för datan har kraschat och stressar väldigt mycket med skolan, jobb osv.
ialf sitter hemma hos mamma vi ska käka påskmiddag :) ozzy är helt över dick haha :)
så jävla nice att värmen har kommit nu men de kan gå över när som :( hoppas inte.
vi har varit på dop dick & jag hans brors dotter julia döptes. hon är så söt liknar en liten punkare!
käkat på restaurang med hans familj, varit ute i stan o softat bara :)

japp som de sägs bilder säger mer än 1000 ord :) haha

den bästa bilden på länge mr fåster airplane:p

RSS 2.0