mumin

ps: liam bara äääälskar mumin. han tvingar mig och sätta på mumin via youtube så fort han ser en bild eller hör mumin introt på bolibompa så skiner han som en sol och skriker "MOOOMI" :) såå söt! så jag har beställt hem en mumin matta till rummet.<3Liam & dick, innan Liam decka i sin säng.

idag har vi varit i hbg ett tag på festivalen, så mycket folk så man höll på å dö typ. köpte två nya pyjamaser till Liam, sen käka vi och sånt. Liam tyckte det var jättekul på festivalen medans jag och dick bara ville försvinna för allt folk. haha. Liam fick en stor ballong också som han har roat sig med under dagen tyckte han var jätteskoj. nej nu ska jag sova strax e helt sluut.

idagidagidag

idag har vi varit ute och lekt, min mor passade också liam ett tag medans jag solade solarium :). sen kom min bror & drit hit och hälsade på, det uppskattades verkligen utav liam haha han sprang runder och fånade sig! snart är dick hemma ska bli skojj & myys :). nej nu ska jag ta något och äta!

ååååååh

vad e de med mig? jag som alltid tar i tag med mitt pluggande direkt och tycker dessutom att det är kul, och nu har jag ingen lust alls och dör hellre. kommer inte igång alls överhuvudtaget sitter och suckar och kollar på allt annat. nej nu fan ska de bli klart och bra gjort dessutom...

inget gjort

alltså får inget gjort....får väl plugga imorgon ist. ångest

.

liam somnade nyss typ. tidigare vid 7 typ så plockade han undan alla sina leksaker så sa han sen "mammaaa nanna" och drog mig i handen, han är så söt :). nu ska jag plugga egentligen men har inte ro till det typ. ahh tar alltid sån tid att komma igång med det :/ ahah! imorgon ska heddan hit och vara med oss lite, ska bli kul alltid skönt med bra sällskap! nej nu får jag väl sätta på kaffekokaren så jag kan vakna lite. är svinigt trött hade helst bara lagt mig ner och somnat direkt, somnade till när jag nattade liam...

.

måste tilläga att jag hatar denna dagen. nu ännu mer...och ja lita aldrig på någon för människor sviker bara.

suxxxx really bad.

denna dagen har varit riktigt seg och jobbig på många olika sätt. det är riktigt skönt att dagen snart är slut iaf. har riktigt jobbig migrän också som inte vill ge med sig. ska plugga lite, sen blir det sängen och det ska bli så skönt att lägga sig ner och slippa allt. ny dag imorgon - nya bekymmer. kanske kommer ny bloggdesign snart får se om snälla erika har tid med det. nala sitter brevid mig och buffar och stångas med sitt huvud (knäppkatt). ska trycka i mig en panodil till se om det hjälper.


jag älskar dig min grodA <3

aloha.

idag har de inte hänt så mycket har städat, handlat, planterat om blommorna och varit ute lekt med liam (som har tjatat så in i bomben om sin pappa). liam somna typ vid halv 9 så nu sitter jag bara här och gör ingenting. riktigt tråkigt! dock så har han vaknat upp en gång redan (han gnällde till och rulla runder lite) men somna om direkt igen. verkar bli sån orolig natt. sen dick åkte så har han varit lite orolig på nätterna eller så är det tänderna igen? dem har ju inte kommit ner än bara lite grann och det har hållit på fram och till ca en månad nu. sega tänder. nej får väl bli en slappekväll när jag bara sitter och tråkar för mer händer de inte. dick kommer hem på torsdag så då blir nog liam suuuuuper glad igen :) :) för dessa dagarna så har han varit uber mammig, gnällig och bara velat klänga på mig som är jättemysigt, men inte när man ska diska, tvätta golven, damsuga etcetcetc. nej nu ska jag slänga mig på soffan och glo lite. här har ni en bild på min lille groda från idag på lekplatsen<3


tjaaaaaaa

dick är och jobbar i lidköping. liksom lyssna bara på namnet liiiiid. vi lider iaf. eller ja mest liam...han har tjatat om sin pappa sen han åkte och de var ändå bara två dagar sen. han ska vara där ca 5 dagar till tror jag de var..har inte sådär helt koll :). liam har inte velat äta så mycket idag, så har han också dragit sig rätt mycket i tungan och sett besvärad ut så jag tog mig en titt på tungan såg lite rött ut börjar nästan tro han har brännt sig eller något :/. får se imorgon om de blir bättre annars får jag väl ringa bvc och höra med dem. idag var vi nere hos min morsa och busade lite, skit kasst väder ju finns inget att göra direkt. imorgon har vi inget planerat men på söndag kommer hedvig :):) nej nu ska jag ta en muffins och göra varm oboy, mysa lite med katten. pussssssss

mys.myyys på hög nivå :), liam har lärt sig en massa nya ord på bara denna veckan. en riktig papegoja är han. idag har vi storstädat och varit ute lekt. fick ny bvc tid idag, nästa gång vi ska dit så ska han få en spruta inte kul :(. en massa plugg hela tiden känns det som, men det är ändå rätt intressant att lära sig nya saker så de gör inget :) bara litta jobbigt. nej nu ska jag plugga...imorgon kommer sabina :) skoj! klappa bebis magen ju! kom på också att snart är det inskolningsdags på dagis, tiden bara rinner iväg.

hallååån

idag har vi varit ute & lekt i perslund, gick en sväng ner till byn var ju torparedagarna. höll på å spy för där var så mkt folk plus då värme så man höll på att smälla av. liam tyckte dock det var jättekul, när han såg hundar så peka han och skrek "dääääär, vofff vofff vofff" skit söt ju! han har lärt sig att säga glass idag. han har lärt sig en massa ord nu på sistone som han rätt som de e sätter in i meningar. han kan typ säga "titta där pipi", "där är ditt" , "titta den" etc. han har börjat flititg använda orden hej & hejdå. han äter inte så mycket i denna värmen men dricker en massa. får hoppas aptiten komer tillbaka dock. bajs är ju hans favort ord just nu...han säger kiss också ibland men mest bajs. hahaha.. neej nu måste jag plugga litta!

RSS 2.0