jul och nyår.vår jul var jättebra och liam fick en MASSA grejer, han var helt uppe i de blå om man säger så. julen firades hemma hos min mor med syskon och sånt! mysigt. nyår ska firas hos några vänner som också har barn så det blir kul för liam. nej nu har jag inte så mycket att skriva hiih. har nyss haft ett prov och lämnat in två insändningsuppgifter så nu känner jag mig total slut. haha..samt hungrig får göra något att äta ;).

godjul!

godjul på er alla fina! så där en dag tidigt hihi :). bloggar ju inte så ofta. har packat in alla julklappar nu pheeeew. så blir det en massa julstök imorgon hos min mor! liam kommer att bli superduper glad. han ska vara tomte imorgon så söt så! blir en stilig tomte..nej nu ska jag snart i sängen rätt trött efter denna dagen var och jagade de sista julklapparna, så mycket folk på väla! gör jag aldrig om.jag & min ängel

tja!vår lille sötis.

idag har vi varit lite överallt, liam valde en ny mössa som vi köpte, självklart var det en mumin mössa med figuren stinky på. han har stil den lille killen hihi...imorgon har han avslutning på dagis så vi har köpt en julblomma grejs vad man ska kalla de :). vi fick ett jättefint julkort från liams farmor häromdagen, Tack!!! :).
nu ska vi glo lite film :)

.

cant sleep.

snart jul

snart är det jul :)! köpt massa julklappar till liam. han kommer bli så glad :). dålig nyhet e väl att han har börjat hosta igen :/ ringa vårdcentralen imorgon...han flämtar och drar efter andan när han hostar. hemskt att höra. börjar bli trött på detta. hans ena kompis på dagis hade haft det RS viruset så kanske det han fått? pratade med hans kompis mamma idag om det..nåja får se. tröttdsamt att han ska bli sjuk hela tiden. skönt nu när han snart ska vara julledig i ca 3 veckor kanske han håller sig frisk. idag har vi varit och handlat lite, igår var Liams gudmor här och hälsade på, liam blev så glad när han fick träffa henne <3.

pics!


"ljushållare" som liam gjort på dagis, kreativt! jättefin <3 (sååå stolt)

Liam & Dick <3

Liam tar de lugnt i 5min :p

sötnosen <3


har inte så mycket att skriva alls, haha!!! liam har börjat dra av sig blöjan och gå till toaletten så säger han "mamma bajjaaa", så sätter vi på hans extra sits så sitter han där ett tag och kissar. har han gjort nu i ca en vecka, har inte hänt att han har bajsat dock. duktig han e min lillepojk! klar med ännu en kurs i utbildningen ska snart ut på praktik igen :D

RSS 2.0