goodnight & sweet dreams :*

skit trött ska sova strax, ska bara kolla på national security och chihauhan i beverly hills. :)
godnatt & sovsött :*


you're everything...

har inte gjort mycket idag, har känt mig seg är rädd jag har blivit smittad av dick! gjorde färdigmat innan, orka inget annat. dick bara ligger vilar hela tiden, funderar på att göra lite nytta och städa. en sak har iallafall varit kul idag haha :p prata med janica på msn:

J A N I C A säger:

öh!!! "jag är en glad bisexuell tjej" .. det är väl såna som hon som gör lesbiska tjejer straighta.
dog av det!!!! haha...


Myt eller verklighet? Så farlig är katten för gravida kvinnor!

Anledningen till att gravida kvinnor varnas just för katter är infektionssjukdomen Toxoplasmos. En sjukdom som orsakas av en parasit och som smittar människor via katters avföring. Katten i sig utgör ingen fara för gravida och om du har en katt när du blir gravid kan du lugnt behålla den.
- Men låt mannen sköta kattlådan och var noga med att tvätta händerna, säger Johan Lindh.

Sjukdomen ger vanligtvis lindriga symtom eller inga alls men för gravida kan sjukdomen innebära stora skador för det ofödda barnet.
Exakt vilka skador som foster som infekterats med parasiten får beror på när mamman smittades.
- Om barnen infekterades tidigt i första trimestern är skadorna oftast allvarligare ofta med spontan abort som följd. Om fostret infekterats senare kan barnet föddas med hjärnskador eller blindhet, säger Lindh.

Om man är osäker på om man blivit utsatt för smittan kan man ta ett blodprov på sin vårdcentral för att se om man har parasiten.
- Man skall komma ihåg att parasiten har ett vilande och ett aggressivt stadie. Det vilande stadiet är inte farligt för fostret utan ligger och vilar i mamman. Cirka 10-15 procent av oss i Sverige har parasiten i det vilande stadiet, säger Johan Lindh.

Men det är inte bara via direkt kontakt med katters avföring som vi kan få sjukdomen. Smittan finns även i infekterade köttprodukter som inte frysts, stekts eller kokts och i fallfrukt och grönsaker som varit i kontakt med jord eller sand som katter lagt sin avföring i.

Färska grönsaker och frukt ska alltid vara väl sköljda innan man äter dem för att undvika att smittas av sjukdomen. Eftersom katter oftast får i sig smittan när de ätit ett infekterat djur är risken mindre att en innekatt har drabbats av Toxoplasmos.


inte kunnat sova

har inte kunnat sova inatt,  dick hade feber hela natten, alla sänglakan är helt blöta av svett, men har bytat lakan nu. inte bra ligga i blöta lakan! tråkigt väder idag bara regn :( vill inte bli smittad av hans feber hatar att vara sjuk! verkar som alla är sjuka nu! kolla blocket innan valpar är så söta :S man dör! haha ska ju inte ha hund på 1-2 år nu, men kollar ändå gärna på blocket man hittar alltid någon söt perfekt hund :p. synd vi inte kan ha Ozzy hos oss ;( han kan ju inte vara ensam hemma han bara piper och ylar då mammas bäbis ju :). mamma sa igår, dem kanske måste sälja han :( om min syster får jobb :(  för då kommer han vara ensam hela dagarna :( usch ska inte tänka på det nu blir bara ledsen.

immortal technique crimes of the heart

People come and go some really you never know
Intellectual midgets that really never grow
Fake love that holds on like"can I hold you though?"
And old friends will look at you like "yo, yea I told you so"
A toast to the broken hearted
Who never finished what they fuckin started
People who go out and try to be a rebel at night
Try to make up for the fact that they settled in life
It's like a fight between the devil & Christ over the limelight

Lost in the affection to strangers around you
Instead of the only person that ever gave a fuck about you
Thought you were happy so you didn't come check me
But then when he cheated or treated you incorrectly
You conveniently realized you could never forget me

vecka 16

gick in i vecka 16 igår (torsdags) så är 15 + 2 har fått min ultraljuds tid nu också :D den 20de augusti, längtar! har inte så mycket att skriva är jättetrött haha :( skriver mer i morgon ska sova är utmattad. sov över hos erika igår :) såg en massa tjejfilmer och fetta i oss glass :), hehe. sen kaos när jag skulle åka hem, jag och tåg = sämst. när jag kom hem ringde jag till fanny så kom hon och nadim (min bror) och hämtade mig och dick så käka vi ute, sen åkte vi alla hem till mamma! dick är sjuk :( synd om min älskling. har ont i halsen och är förkyld, han hade feber natten jag var borta. tur jag sov borta vill inte bli sjuk när jag är gravid. nu ligger han och sover :)

Din bebis

Din bebis är nu ungefär 80 gram och 11-12 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt växande barn.


Bebisen kan nu gripa med händerna, sparka och tillochmed göra kullerbyttor! Huvudet är nu upprätt och i ansiktet utvecklas muskler som gör att den redan kan grimasera, som att till exempel kisa, rynka pannan och öppna munnen. Skelettet har nu tillräckligt med kalcium för att kunna synas på en röntgenbild. Naglarna är väl utvecklade och benen är längre än armarna.

Då fostret rör sig allt mer och allt livligare så kan du möjligen börja känna dess rörelser i magen. En del kvinnor säger att det känns som gaser eller att magen kurrar. Om du inte känner bebisens rörelser ännu så ska du inte oroa dig, eftersom det kan dröja ända till vecka 20 innan du känner något.

Du

Du kan känna att hjärtat slår hårdare än vanligt. Det beror på att du nu har 20-25% mer blod än vad du har normalt.

För bara sex veckor sedan vägde din livmoder ungefär 140 gram. Nu väger den 250 gram, nästan en fördubbling! Fostervattnet som omger fostret väger ungefär 200 gram.

Mjölkkörtlarna börjar producera mjölk omkring denna veckan och detta kan orsaka spänning och ömhet i brösten. Blodkärlen blir mer synliga under huden på grund av den ökade blodgenomströmmningen.


helt slut...

idag har jag tvättat, städat, diskat, handlat mat och gjort mat. är riktigt trött nu i hela kroppen. gjorde spagetti & köttfärssås, sallad. skit gott men är riktigt mätt :p känns som magen ska sprängas typ. tur jag har dick som hjälper till med allt :) du är guldvärd älskling! hoppas ni andra har det bra! ska vila magen ett tag. puss.


kommit hem nu :)

kom hem nyss från mamma :) vi bara fika och prata lite! lekte lite med ozzy & fanni. är helt slut nu ska sova strax, ska bara kolla en film först (snuten i varhuset eller va den heter hehe :p)


min prins :) ozzy ozzman

segt

hej! vaknade nyss typ måste sluta sova så länge :p vaknade med huvudvärk, riktigt jobbigt. ska till mamma senare när dick har slutat sin praktik! måste in och duscha strax...har varit konstigt väder nu i flera dagar knas :S lovar sen på onsdag när jag ska jobba så kommer de vara skit fint så är det alltid. jag har sån tur. längtar till min lilla ozzy :)
någon som vet någon som säljer leguan bäbisar? :p

ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao :*


heddan!!

nej jag kan inte känna bäbisen sparka än :) men längtar tills jag kan känna den så man har ett tecken på att den ligger där i och mår bra! haha och nej jag har inte tänkt på att banta hahhahahahahah!!!! i love food. du är lite störd. :*

babyjag älskar dig så mycket mitt hjärta <3

längtar

längtar tills ultraljudet dör av nyfikenhet och vill veta att barnet är friskt och mår bra. är orolig för det mesta. man har en massa tankar i huvudet hela tiden. om barnet mår bra, vad den gör, hur den ser ut, tänk jag har en människa i mig! det är helt underbart. 3 veckor ikvar till ultraljudet. hoppas det går snabbt!


dör långsamt av ilska

så trött på att bo här med dessa klagokärringar flytta in på ett ålderdomshem förhelvete! idag var dick ute och skjöt med sin soft airgun (där fanns inga folk i närheten) men så såg väl  någon kärring av grannarna det från deras balkong,så dom ringde till polisen,och sa det var en riktig pistol! så dem kom hit såg att det var en fake en soft airgun med plastkulor, dom sa bara att han skulle ta det lugnt med den och nästa gång gå ner i skogen och skjuta istället så kärringarna inte ska klaga. ska man inbte få leva eller? samma när vi spelar musik inte för högt och inte med bas mitt på dagen så klagar dom, man får dock spela till kl 10 på kvällen, men dom klagar ändå! så vi ska bara sitta i lägenheten inte röra oss och allt ska vara avstängt. så jävla trött på detta jävla stället. längtar tills vi ska flytta. samma som vår granne han har en cross på sin balkong och då har grannarna klagat de luktar bensin i trappen efter den osv. dom har alltid något att klaga på. nu har jag dampat klart. idag har jag bara varit nere på festivalen med dick, mina systrar, min äldsta systers kille och min lillasysters kompis. var rätt så tråkigt för mycket folk :p fattar inte dom föräldrar som tar med sina barn dit och super sig fulla. många barn som var typ 6 år som härja vilt utan föräldrars tillsyn. min mamma lät mig aldrig gå själv någonstans utan henne vi hade alltid tillsyn tills vi var gamla nog till att gå  ut själva.
hos min bror


var hos min bror igår fick många bilder på fåster ser lite lömsk ut den gäddan :)

heddan!
här heddan har du några bilder att frossa på haha :)
possssssssssssssss

hbg festivalen

var nere på festivalen innan rätt så tråkigt alla tält hade inte kommit upp och de börja regna då åkte vi hem. ska dit i morgon också förhoppningsvis så har alla tält kommit upp då :) köpte detta halsbandet ialf!


vecka 15

hej! gick in i vecka 15 idag :) tiden har börjat gå snabbt. både jag och dick längtar till ultraljudet, ska bli spännande. jag vaknade idag när de ösregna slog så hårt mot fönsret så man trodde de skulle gå sönder. haha så va fanny ute just då :p stackare! har försökt väcka min lillasyster men har inte gått så bra hon och becky va vakna så länge inatt jag däcka direkt.

 

I magen:

Huden är så tunn och genomskinlig att blodkärlen under syns. Håret fortsätter att växa och om bebisen kommer att få mörkt hår så börjar hårsäckarna att producera hårpigment. Fostrets öron är nästan på rätt plats men de sitter fortfarande lite lågt.

Fostret börjar lagra kalcium för att ben och märg i skelettet ska fortsätta att utvecklas. Muskler utvecklas och fostret kan knyta nävarna. Fostrets hicka kan kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter. 

Graviditetskalender vecka 15


hej!

har kommit hem nu, min bror och fanny kom idag och besökte mitt jobb, det var roligt :D. sen satt min lillasyster och becky på bussen som jag tog hem för dem skulle med mig hem. är riktigt trött och sleten nu. fick bära en massa tunga grejor och sånt :/ längtar tills jag ska sluta där. ska sova nu typ :p pusshej godnatt!
ozzy leker kines :)


old pics


älskling leker med Saga


jag & Saga


Erika inte förberedd på att ja ska fotta :p


Erika posar :*


lillasyster

kommer mer bilder ikväll om ja orkar lägga upp då :p ska dra nu!
posssssss.


trött...

idag är jag jättetrött kunde verkligen inte somna inatt. ska jobba idag 16.00-20.00. min lillasyster och hennes kompis ska sova här till på söndag :) så dem kommer också idag. får hoppas att jag inte avlider på jobbet. hoppas att ni andra har en bra dag! puss!

eminem beautiful

Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everyone has a private world
Where they can be alone
Are you calling me, are you trying to get through
Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you

I'm just so fu-ckin' depressed
I just can seem to get out this slump
If I could just get over this hump
But I need something to pull me out this dump
I took my bruises, took my lumps
Fell down and I got right back up
But I need that spark to get psyched back up
And the right thing for me to pick that mic back up
I don't know how I pry away
And I ended up in this position I'm in
I starting to feel distant again
So I decided just to beat this pain
Up and tried to make an attempt to vent
But I just can't admit
Or come to grips, with the fact that
I may be done with rap
I need a new outlet
I know some shits so hard to swallow
And I just can't sit back and wallow
In my own sorrow
But I know one fact
I'll be one tough act to follow
One tough act to follow
Copy
One tough act to follow
Here today, gone tomorrow
But you have to walk a thousand miles


Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fu-cked. Just stay true to you
Don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fu-cked. Just stay true to you

I think I'm starting to lose my sense of humor
Everything is so tense and gloom
I almost feel like I gotta check the temperature in the room
Just as soon as I walk in
It's like all eyes on me
So I try to avoid any eye contact
Cause if I do that then it opens a door to conversation
Like I want that...
I'm not looking for extra attention
I just want to be just like you
Blend in with the rest of the room
Maybe just point me to the closest restroom
I don't need fu-cking man servin'
Tryin to follow me around, and wipe my ass
Laugh at every single joke I crack
And half of them ain't even funny like that
Ahh Marshall, you're so funny man, you should be a comedian, god damn
Unfortunately I am, but I just hide behind the tears of a clown
So why don't you all sit down
Listen to the tale I'm about to tell
Hell, we don't have to trade our shoes
And you don't have to walk no thousand miles


Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fu-cked. Just stay true to you
Don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fu-cked. Just stay true to you

Nobody asked for life to deal us
With these bullshit hands with doubt
We have to take these cards ourselves
And flip them, don't expect no help
Now I could have either just
Sat on my ass and pissed and moaned
But take this situation in which I'm placed in
And get up and get my own
I was never the type of kid
To wait but I know to unpack his bags
Never sat on the porch and hoped and prayed
For a dad to show up who never did
I just wanted to fit in
Every single place
Every school I went
I dreamed of being that cool kid
Even if it meant acting stupid
Aunt Edna always told me
Keep making that face till it gets stuck like that
Meanwhile I'm just standing there
Holding my tongue up trying to talk like this
Till I stuck my tungue on the frozen stop sign poll at 8 years old
I learned my lesson and cause I wasn't tryin to impress my friends no more
But I already told you my whole life story
Not just based on my description
Cause where you see it from where you're sitting
Is probably 110% different
I guess we would have to walk a mile
In each other's shoes, at least
What size you where?
I wear tens
Let's see if you can fit your feet


Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fu-cked. Just stay true to you 
Don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fu-cked. Just stay true to you

Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everyone has a private world
Where they can be alone
Are you calling me, are you trying to get through 
Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you 

Yea... To my babies. Stay strong. Daddy will be soon
And to the rest of the world, god gave you the shoes
That fit you, so put em on and wear em
And be yourself man, be proud of who you are
Even if it sounds corny,
Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful

anonyma?!

alla anonyma idioter som kommenterar (ursäkta mitt ordval) svarar jag inte på, och dem kan lika bra sluta läsa är trött på onödiga kommentarer. när någon skriver anonymt så är det oftast bara fega idioter. anyway ska inte fastna på det, ska strax krypa ner i sängen med älskling är riktigt trött.

idag!

idag var jag med erika och johanna vi fikade först på espresso house, sedan gick vi hem till johanna och var där ett tag :) var roligt att träffa dem det var längesen! måste säga johanna har världens sötaste dotter! helt härlig, hon är jättelik johanna. sedan när jag åkte hem så gjorde jag mat korvstroganoff med spagetti :) skit gott. dick är hos sin kompis så jag bara sitter här och tråkar men han kommer hem snart! är rätt så slutkörd nu så ska väl vila ett tag sen kolla någon film dick ladda ner några för ett tag sen så får väl se om jag hittar någon bra :)
min dotter eller min son.

jag har aldrig längtat så här mycket efter ngt förut. jag vill så gärna hålla dig, höra dig, känna dig. längtar så sjukt mycket efter dig...

några sanningar...

jag älskar mat
jag blir lätt svartsjuk
jag gillar att chockera folk för att se deras reaktioner
jag har mest kill vänner
jag litar inte på många

det var allt får gärna fråga ut mig :)

idag ska jag...

idag ska jag vara med Erika :) :) vi ska fika & sånt!
igår hämta fanny mig vid 3 så åkte vi till åstorp.
uppdaterar mer sen. puss!

lilwayne

i knock on the door
hope isnt home
faith's not around the luck's all gone
dont ask me whats wrong
ask me whats right
and i'ma tell you whats life
and did you know
i lost everything but i ain't the only one
first came the hurricane then the morning sun
excuse me if i'm on one and dont trip if i light one...


vecka 14

Nu är bebisen ungefär 9 centimeter lång och väger cirka 43 gram. Nu växer kroppen fortare än huvudet. Denna vecka kommer den papperstunna huden att täckas med den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och vanligtvis försvinner innan bebisen föds. Ögonbryn börjar växa och huvudet kan vara täckt med dunigt hår, men det är svårt att förutse hur ditt barns hår kommer att se ut efter förlossningen.

fetal development at 14 weeksKring den här tiden kan fostret gripa, kisa, rynka på ögonbrynen och grimasera. Det kanske till och med kan suga på tummen. Forskare tror att dessa och vissa andra rörelser utvecklas i takt med att impulser i hjärnan utvecklas.


jag gick in i vecka 14 i torsdags :) så är 13 + 3. idag har vi bara tagit de lugnt varit nere i stan köpt nötter haha. ska tvätta lite senare! var hos mamma igår :)

blä

janicas påträngande kusin oskarri är på besök ;/ mohaha. ska till mamma strax :)


poss! :*

min man är bäst!jag älskar dig så otroligt mycket <3

Refreshers

jag älskar refreshers dem är skit goa, har letat efter dem skit länge i alla möjliga affärer, så hitta jag dem idag i en kiosk vid oss :p

kamphundar?

så trött på att alla säger att pitbulls och amstaff är kamphundar. kan ni ingenting? blir så förbannad. hundar är som barn, dom blir vad man uppfostrar dem till. man hade kunnat göra en tax till en "kamphund". ibland när jag går ut med ozzy så tar folk omvägar för dem tycker han ser "farlig" ut, då skrattar jag bara för ozzy är världens snällaste goa hund han är som ett lamm, han vill bara pussas och kramas hela tiden han hade varit som mest nöjd om han hade fått ligga i ens knä hela dagen och bara bli klappad. men varför tror då folk att dessa hundar är kamphundar? antagligen för att alla har pittbulls och amstaffs i sina musikvideos och där ser dom farliga ut så går folk och köper dem för att vara coola och hetsar dom tills dom blir aggressiva. tycker inte man borde sälja hundar till folk som inte har läst på om rasen och till folk som inte kan ta hand om sig själva ens.min prins :*

läsare!

tycker mina läsare ska skriva en rad om sig själva :)
puss!

twilight.

fick min garviditets piercing idag :) var ett jävla jobb att få på kulan staven har ju inga gängor så man fick skruva på kulan ett par gånger innan man satte in den. fick också klippa den en bit den var jättelång. staven är gjord av plast så den är väldigt mjuk och bekväm. fast såg dock att jag behöver tvätta min navel när jag hade tagit ur min andra piercing. såg Twilight igår blev helt kär i filmen ska köpa de 4 andra böckerna som är fortsättning. :) :)
reklam

tänkte göra lite reklam för erika :p www.erikaroos.blogg.se
hon gör jättefina bloggdesigns hon har gjort min och många fler.
om ni är intresserade så kan ni skriva till hennes blogg så fixar hon
er blogg så som ni vill ha den. (för en liten summa vet inte riktigt hur mycket).

i love liquorice

jag älskar dem små salta lakritsen som man kan köpa i en stor förpackning på båten dem är så goa :) har nyss kollat film Deep blue sea  handlar om ett forskarlag lett av doktor McCallister har hittat ett ämne i hajhjärnor som kan leda till en bot mot Alzheimers  för att få fram mer av detta ämne manipulerar man hajarna så att deras hjärnor blir större, bieffekten av detta är att hajarna också blir smartare... Forskarna har en anläggning ute till havs där forskningen bedrivs och det är också här som största delen av filmen utspelar sig när hajarna ger sig på forskarna.
ska äta glass nu puss!!!tja!

har nyss kommit hem varit på banken fixat grejer och sånt sen åt vi på max, vilket vi sällan gör, vi lagar alltid hemlagat tycker de mycket godare :) bara om vi är ute hela dagen så käkar vi någonstans eftersom att jag är ett matvrak! har alltid ätit mycket men har svårt för att gå upp i vikt men de blir de nog ändring på nu när jag är gravid :p längtar tills min mage blir större ska köpa sån olja nu i veckan för bristningar vill inte ha några. hitta ett par snygga mamma jeans på www.ellos.se funderar på att köpa dem.
dem finns i denim också :)


work sucks

vaknade tidigt idag mådde illa, ska jobba senare vid 4-8 längtar inte. hatar det jobbet, som tur så ska jag sluta snart. är rätt så trött kunde inte sova i natt ;/. älskling är och praktiserar allt känns dött här i hbg. har inte haft ngt att göra på läääänge. men kan inte typ ut och festa iochmed jag är gravid, så får bli att man bara tar de lugnt hela tiden. blir typ rastlös. samtidigt som jag längtar så mycket efter vår lilla bäbis. hoppas tiden går snabbt. ska göra frukost nu.
pussssssssssssssssss!

längtan

Du är så otroligt efterlängtad
Och vi håller dig redan så kär
Det kanske låter konstigt
med tanke på hur liten du faktiskt är
Vi kallar dig redan
för vår lilla skatt
Och om sanningen ska fram
så drömmer vi om dig
nästan varje natt
"Så nära, men ändå så långt borta"
men snart får vi träffa dig, om bara ett litet tag
Jag kan inte med ord beskriva
hur mycket jag längtar efter dig
Tänk första gången jag får hålla dig i min famn
det kommer betyda så oerhört mycket för mig
Jag är rädd att misslyckas
uppgiften är ju så stor
Men jag lovar dig att jag ska
göra allt i min makt
för att bli världens bästa mor.

Skynda dig ut mitt lilla gryn....jag längtar så mycke efter dig <3

i love my baby yep yep!

jag vill att de ska bli varmt igen! bara en massa regn hela tiden. har de riktigt tråkigt idag :( är jätte uttråkad. vad gör ni andra idag? puss


restless

sitter och äter nu bara, lite rastlös ska ut och gå en runda. puss!
volbeat - still counting

Lyrics to Still Counting :
Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

And a gangster keeps on telling
That he got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening

.

min mamma är bäst! hon har gett mig en massa råd om min graviditet och hjälpt mig en massa är glad för att jag har henne annars hade jag väl blivit koko, vet ju inget om att vara gravid och vad man behöver osv. vill inte ringa till min barnmorska för vartenda sak och fråga om en massa.ben and jerry sandwich.

har nyss ätit glass ben and jerry sandwich, den är min favorit just nu :) skit god om man låter den tinas upp lite innan man äter den så är den perfekt, love it.

jag har varit rätt så trött idag så har inte gjort så mycket bara varit och handlat mat och så. längtar tills min piercing kommer hem mitt hål har blivit större typ sen jag blev gravid :S vill inte den ska åkt ut. dicks mamma åker tillbaka till norge på måndag eller tisdag. erika har åkt nu dom ska campa en vecka. tur hon har sin mobil med sig!!!

Volbeat - Still Counting favorit låten just nu :)


Graviditetssmycke för naveln.


Detta navelsmycke är till dig som väntar barn eller planerar att bli gravid. Du behöver nu inte längre plocka ut ditt navelsmycke när magen växer. Istället för en bananabarbell i stål har detta navelsmycke en PTFE-stav. Vid behov kan du klippa till staven till rätt längd. Staven gängas samtidigt som du skruvar på kulan igen. Detta gör det möjligt att använda navelsmycket även efter graviditeten. Den nedre kulan är dekorerad med en liten Cubic Zirkonia och navelsmycket har ett snyggt hänge som är dekorerad med en matchande CUbic Zirkonia.hitta en bra sida som säljer graviditetssmycke för naveln :) blev jätteglad! slipper jag ta ut min, är rätt så fäst vid den :p även om de låter gay så är de sant!
http://www.galaxypiercing.com/ heter sidan.

hej!

idag var jag med min syster hängde med henne när hon skulle ta ut sin Pstav och det gick sådär, dom hade sagt fel till henne i tlf dom hade sagt att hon skulle ta på bedövningssalvan en timme innan hon skulle vara där, men man ska sätta på den två timmar innan så hon tyckte det gjorde jätteont. stackare. sen åt vi på mcdonalds (haha fanny jag har två blåa glas nu!). sen åkte vi till åstorp till min mamma vi bara pratade och fikade :) mamma kom på ett fint sött flicknamn om de nu blir en flicka. tog en massa bilder på hundarna. chihauhan heter fanni och amerikanska bulldogen heter ozzy! fanni ska bli tvåår och ozzy ska bli treår. nu ska jag bara ta det lugnt har haft kramper i magen idag kännts som magknip eller något. har varit orolig för att något har hänt med bäbisen men så länge som det inte blöder så är det nog ingen fara men fortsätter de i morgon så tänker jag åka in till akuten. ska vila en stund nu puss på er!
hemma!

har kommit hem nu från jobb är riktigt  trött, älskling mötte mig i knutan så vi kunde ta bussen hem tillsammans hatar att ta bussen själv hehe. ska med min syster i morgon hon ska ta ut sin Pstav, vet inte riktigt var de stället ligger skulle ligga vid rådhuset någonstans. får hoppas vi hittar. så ska erika på semester på fredag :). hade velat åka till spaninen men vågar inte nu när jag är gravid så de får bli sen. nu ska jag och älskling ha myskväll vi ska titta på twilight och grease haha :) ni alla får ha de bra!


Sizzla - Thank You Mamma


Hey mama (ha) Hi mama (ha)
Oh my oh my
Oh mama don't cry
Gonna keep you ..So I

Reachin out to all the mothers in the world
Sometimes its just the way things are to be (yea)

Chorus
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
No one knows the pressure you bare a just only you
Give you all my love oh yea
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
No one knows the pressure you bare a just only you
This is my words and my utterin

Mama I would never let you down
I'll never go away, I'll always be around
You know why you do it, such love that you found
I'm always gonna let you wear that crown
Through the roughest of times you maintain your calm
Jah was your only help While shelterin me from the storm
And when its cold you wrap me in a towel so warm
Oh ma oh ma, I'm so glad I was born

CHORUS
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
No one knows the pressure you bare a just only you
Give you all my love oh yea
Oh Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
No one knows the pressure you bare just only you
This is my word

I'm gonna make u so proud, such good son you have
You are the one who teaches me all the good form the bad
Even when the system keeps pressurin my dad
You got high hopes, thanks be unto the most high God

CHORUS
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
No one knows the pressure you bare a just only you
Give you all my love oh yea (oh my oh my)
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
All my visions, aspirations I owe it all onto you
This is my words and my offering

I'm a big man now that's how things go
Things you do to survive only Jah he knows
Fiercely protecting us while watchin us grow
You been up even when its on the down low
Work so hard to see us go to school
Blisters on your fingers so they can't take us for fool
I'm here for a purpose, I'm here to rule
Most high Jah Rastafari will see us through

CHORUS
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain an sufferin
No one knows the pressure you bare a just only you
Give you all my love oh yea
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain an sufferin
No one knows the pressure you bare just only you
Ohhhh

Now it's my turn to make life, I'm so mature
Now I got my kids and my wife and I'm positivley sure
I'm doing fine and still can be so much more
You've prepared me for the future my love you deserve
Keeps doing your thing while others not knowing
But deep inside your heart mama you know where it was going
Can a mother lose her tender care for her child that she's been showin
Some how your star keeps glowin ow

CHORUS
Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain an sufferin.

work.

ska jobba idag 16.00-20.00 ;/ kunde knappt sova något inatt var riktigt jobbigt. har fått munsår svider som in i....skriver nog mer sen när jag har kommit hem från jobb:)
puss!


Michael Jackson

tittar på Michael Jacksons minnesceremoni,  både sorglig och underbar. alla visar hur mycket han var älskad, och hur mycket dom kommer att sakna han. delar minnen och berättar historier om han. hur han älskade allt och alla. man får verkligen en bra bild om hur han var. en fantastisk människa med så mycket lidande. han var en av världens bästa dansare och artist.there will never be another Michael Jackson.


vecka 12

Nu börjar bebisens ansikte se mer mänskligt ut, även om den fortfarande bara är c 5,5 cm lång från hjässa till rumpa och väger mindre än 14 gram. Ögonen har nu förflyttats framåt från sidorna av huvudet och sitter närmare varandra. Öronen sitter nästan där de ska på en "färdig" bebis. Levern producerar galla och njurarna utsöndrar urin.

fetal development at 12 weeksOm man trycker på din livmoder så rör sig bebisen, men du kan inte känna dess rörelser ännu. Fostrets nervceller har multiplicerats snabbt och synapserna håller på att utformas. Fostret har fått nya reflexer: om man rör handflatan så sluter sig fingrarna, om man killar under foten så kröks tårna och om man petar på ögonlocken, så kniper ögonmusklerna ihop ögonen.

Nu kan barnmorskan känna ovandelen av din livmoder, som kallas för fundus, längst ner i buken. I andra trimestern kommer du förmodligen att vilja ha lösare och mer bekväma kläder, eftersom dina vanliga kläder kommer att börja sitta för tajt om de inte redan gjort det.

De flesta slipper graviditetsillamåendet från andra trimestern, vilket gör aptiten bättre. 

· Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt - även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.


mys!vaknade för ett tag sen sitter bara vid datan nu hehe. jag önskade regn igår och det fick jag. var dyblöt när jag kom till jobb, så fick ringa min lillasyster och be henne komma med torra kläder och det gjorde hon! som tur. det regnar nu också men det är bara skönt för det har varit så varmt. men de varma vädret får gärna komma igen! tycker om när det regnar åskar och blixtrar då ska man bara sitte inne och kolla film eller ngt riktigt mysigt. väntar på att tiden ska gå snabbt så dick kan komma hem :) han slutar 4 idag. tänkte åka hem till mamma idag också. får se hur det blir med det. måste handla mat också. om 6 veckor ska jag på mitt första ultraljud! längtar nu vill tiden ska gå snabbt!

i miss you

im still fly, im sky high, and i dare anybody to try and cut my wings.
sweet dreams baby <3


home sweet home.

nu är jag hemma från jobb, riktigt skönt. köpte ett linne idag på gina tricot (149kr) skit snyggt tyckte jag! min lillasyster och becky besökte mig idag på jobb, det var trevligt och kul :)  har lovat mig själv att ta med kameran mer och ta fler bilder. ska antagligen till mamma i morgon. hehe. hon tycker det ska bli roligt att bli mormor men tycker det känns konstigt samtidigt. kan förstå henne jag var själv chockad rätt länge när jag fick reda på att jag var gravid. men nu längtar jag bara tills barnet kommer. ska in och duscha nu!


puss!

baby


magbild :) syns inte så mycke men e bara i vecka 12 !

work sucks

ska iväg till jobb snart, bara 24 grader ute men moln på himlen och de blåser hoppas de börjar regna också hehe :D älskling har nyss gått till sin praktik så jag sitter bara och ugglar. hade riktigt skumma drömmar i natt :S. anyways har sagt skit länge jag ska ta ut min piercing ur naveln men har inte gjort de, är van att den sitter där känns konstigt om jag inte hade haft den där. men blir väl att ja tar ut den i morgon eller ngt. längtar att få göra min andra tattuering men blir antagligen efter barnet har kommit. ska käka nu!!!

ciaaaaaaaaaao beeellla.

lil wayne

You've been hiding, never letting it show
Always trying, to keep it under control
You got it down, and your well on your way to the top
but there is something you forgot...har försökt sova men går inte så sitter vid datan och nördar mig, som tur så är dick också vaken. hatar att vara vaken ensam skit bull.

bild: min älskade vovve :)


bild: jagochdick :)

godnatt folk!!!

regn?

hej! har varit konstigt väder hela dagen tycker de ska regna i morgon ialf :) idag har jag och dick bara tagit de lugnt kollat tv och sånt :) i morgon ska jag jobba ;( och dick ska på sin praktik. jag saknar ozzy så mycket tråkigt utan han min stora bäbis, ska ialf hem till mamma nästa vecka och besöka dem. fanny den fisen har svikit bloggandet! och gått över till bilddagboken. japp tråkigt men sant, ska mysa med baby nu<3
cyaaaaaaaaaaaaaa


bild: fanny trött av värmen hehe.


ingen rubrik.

vi grilla igår och sånt, var riktigt nice :) idag ska jag bara ta de lugnt och vila upp mig lite. ska jobba måndag och onsdag skit segt. hoppas de blir dåligt väder då. hehe.. hade ju inte skadat om det hade regnat de dagarna.  kan inte ladda upp bilder på bloggen :S riktigt knas. får väl lägga upp en bild i morgon istället. nu ska jag kolla på en film bara har inte sett twilight än alla säger den är bra.

nicole - save me from myself
Tears don't stop the rain
Rain don't hide the tears I've cried
I've got my share of pain
Face my set of fears
And through it all
I made my mistakes
Before me you always been there
You refuse to let me break
And am grateful

time to wake up

vaknade nyss har börjat sova skit länge knas! mår lite konstigt efter mina järn tabletter ;/ får typ lite ont i magen utav dem men ska ge dem ett försök fall i fall de blir bättre. idag vill jag till stranden :D måste passa på nu när de fint väder. dom säger de ska bli skitväder nästa vecka. längtar tills jag kan känna när bebisen sparkar :). men de två månader tils dess! nu ska jag göra frukost :) haha nej hon har inte gulsot hon var hos ögonläkaren så satte dom gulfärg i ögat på henne för dom skulle se o hennes öga hade skadats haahha. men de va så roligt för alla glodde på henne efteråt hon såg ut som en demon typ :p
ciaooooooooooooooooo :*

internet igen :)

hej :) vi har fått internet igen :) skit soft. just nu är jag arbetslös, så tar de bara lugnt och softar! skit nice med detta fina vädret men lite jobbigt också. för dem som inte vet så ska jag och dick ha en bäbis :). kommer i januari om allt går som de ska, är bara i vecka 11 snart 12 så de långt ikvar! letar efter lägenhet just nu, johanna den änglen har kanske hittat en åt oss <3. nu sitter jag bara och data nördar mig, igår var vi på stranden med dicks brors son jack, var jättemysigt och härligt. här kommer lite bilder från olika dagar hehe...RSS 2.0