så mörkt.

sååå trött på att det blir så mörkt, så snabbt! vill ha sommar igen nununu!!!

ego bilder



lite ego får man vara ibland! har pluggat hela morgonen, medans liam är på dagis! ska hämta han strax, sen ska det storhandlas när dick slutat jobb! liam är nästan helt frisk han bara småhostar nu, happy! äntligen. hoppas han får vara frisk nu också ett tag. går ju kräk/mag sjuka nu på dagis och förkylningar :/. nej nu ska jag hälla i mig kaffe sen ska lilleman hämtas. faktiskt sol idag efter all storm :S, vår portdörrs fönster kraschade i stormen, fullt med glas utanför och inne i porten. hemskt!

bilder


mitt hjärta

nyklippt sötis

jag :)

tråkiga vardag!

imorgon är det tråkig vardag igen!!! åh...Liam har tjatat hela dagen om sin "fammo" han saknar sin farmor. han e så go, han vill alltid att alla som han känner ska vara här och leka med han. idag har vi gått en lång promenad och lekt, tagit det lugnt. liam ville titta på Mumin om och om igen. han ville också att vi skulle läsa "notnisse" (skrotnisse) hundra gånger om:). imorgon ska jag plugggaa och liam ska till dagis, sen får vi se vad det blir av dagen. nu ska jag tjocka mig med choklad. höres!


tju!

bara sådär spontant så piercade jag septum idag på house of pain :). har tänkt på det ett tag och idag blev det av. piercaren där (ynas) är en riktigt snäll schysst kille! riktigt bra piercare. nog pratat om det, sen åkte vi till Max och drack milkshake. sen så har min syrra och en kompis till oss varit hos oss, snackat skit och käkat kebab, mums! har inte så mycket mer att skriva än så!

heeey!

idag har varit en myyyyys dag :) liam var ledig från dagis så vi har bara myst. han har två tänder på G där uppe (kindtänder) så han var lite dålig i magen igår och blev förkyld. samt han har händerna i munnen heeela tiden. men idag så har det varit rätt lugnt på den fronten förutom att han fortf e förkyld :/. e de inte de ena, så e de det andra...elller vad man ska säga. tycker lite synd om han först var han jättesjuk och nu förkyld. men hoppas det försvinner fort. men han har ändå varit pigg och glad, ätit som han ska och så. liam har börjat prata massor nu han sätter ihop meningar och härmas jättemycket. haha :). äntligen så är det heeelg, vila från pluggandet och allt. så skönt! men vi har dock inte planerat något spec vi ska göra, antagligen bara ta de lugnt tillsammans. <3

hey!

lämnade liam på dagis halv 9, han blev lite ledsen när jag lämnade han. förståeligt när han inte har varit där på ca en och en halv vecka. fast tror inte det var någon direkt fara, han grät inte bara såg ledsen och snyftade lite, lille killen. nu sitter jag här och pluggar lite. har inte så mycket att skriva. kommer några bilder här.


lite update

vi har varit på ullared hela dagen idag typ..liam var hos sin mormor, haha ville inte utsätta han för ullared :P. nu har jag migrän och är total slut. blev en hel del grejer köpta men mest till liam piam<3. liams feber har varit borta nu i två dagar men han har fortf äcklig slemhosta. får hoppas den försvinner snart :(. hans medicin går ner mer nu, iaf bättre. han äter fortf dåligt också...jag får verkligen hoppas att han är på bättringsväg. blir så orolig :(. ska strax sova är total slut.


min sötis som somna i vår säng :)<3

äcklig medicin

hur gör man så att barn vill äta sin medicin? :/ helt utmattad idag utav allt tjat och skrik. försökt blanda ut penicillinet i olika drycker och sylt m.m. men smaken går igenom allt hur jag än blandar så han vägrar och spottar ut det. han tillochmed luktade på sitt glas med blåbärssoppa och sen luktade på mitt och bytade våra glas....han e för smart för sitt eget bästa. samma när han skulle få glass så trodde han att jag hade lagt medicin i hans glass så han bytade våra skålar. har fått en massa tips och försökt med allt så idag har vi fått tvinga i han med spruta men han lyckas endå spotta ut det mesta. hans feber har varit borta idag helt men han rosslar och hostar fortf en massa..mitt lilla hjärta<3. storhandlat idag, så passade min morsa liam. min bror var här på besök idag och liam blev superduper glad men ledsen när han skulle åka hem ;/. nu är jag helt slut och luktar bara medicin ska in i duschen...

vårdcentralen suger...

var på vårdcentralen ju med Liam igår och då sa läkaren att det bara var vanlig hosta och fick utskrivet hostmedicin. inatt fick liam hög feber och hostade så han knappt kunde andas, så åkte in igen och då kollade han och undersökte noggrannare då visade det sig att Liam hade mycket slem i lungorna....fick penicillin utskrivet plus två olika hostmediciner sen på allt det så får han alvedon. han har varit helt borta idag tycker jag, knappt lekt bara sovit, inte alls velat äta eller leka :/. min pojke. plus han spottar ut det mesta utav medicinen :/. man får tvinga han men det går inte heller. känns inte alls bra. hoppas han blir bättre snabbt. <3<3

queen

no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up and handle it.


btw. utvecklingssamtalet gick awesome dem tyckte att liam hade utvecklats bra med allt, och dem berätta att han ofta går och sjunger på dagis, han brukar sjunga fröknarnas namn och sånt :p haha sötis! när vi var på vårdcentralen så kollade läkaren i öronen och lyssnade på lungorna. fick lite medicin utskrive,t får han feber så får jag ringa igen sa han. hoppas verkligen att han inte får feber, hjärtat lilla<3<3

utvecklingsamtal + vårdcentralen

ska på utvecklingssamtal på dagis vid 13.30, sen ska vi till vårdcentralen 15.30 för liams hosta. han hostar hela nätterna och är helt hes på morgnarna...och det har blivit värre på sistone. så nu krävde jag en tid och tvinga dem till att titta så inget är fel. hostan försvann i ca 2 dagar sen kom den tillbaka och han är inte förkyld. så hoppas nu att det blir något bra. har gett han hostmedicin på kvällarna men inget hjälper..han har hostat nu i ca 5 veckor vilket dem tycker e normalt. men det tycker inte jag..spec inte när den försvann och sen kommer tillbaka värre än någonsin. man blir ju rädd när dem e så små och hostar så dem knappt kan andas. nej nu ska jag sätta på kaffe och plocka undan.

heey

i helgen har de inte hänt allt för mycket, träffat vänner, varit ute med liam. liam har också fått träffa sin morbror och mormor i helgen :) haha. inte så roligt att det blir så mörkt, så tidigt :/. blir ullared tripp nu i veckan...får se om man överlever det. liam ska vara hos sin mormor då! nej hade väl inte så mycket att skriva! liam har tjatat om sin farmor idag, så söt min lille påg!

mammas allt <3



min lille snutteplutt, mitt hjärta! vad jag tycker om dig <3 mammas stjärna!

haje

idag har vi storhandlat och liam var hos sin mormor :), nu sitter jag och fixar mina naglar! händer inte så ofta men nu kände jag att det var på tiden hihi...syrran e också här vi fetar i oss chocklad och julmust. har väl inte så jäätttemycket att skriva?! liam har sagt "pengar" hela dagen haha sötis. nej nu återgår jag till att vara social.

just me


osminkad sleden morsa!

idag!

lite update, liam deckade dirr efter dagis så då pluggade jag lite till. sen vakna han så ritade vi, sen kom dick. fick vi stressa till affären och köpa mat. så lagade jag mat sen stack vi till Bårslöv och hälsade på krille och dem andra :). liam blev tvär nöjd när han såg att där stod en moppe haha :). sen när vi skulle åka hem blev han super ledsen och skrek som om man hade ihjäl honom, han ville ha med sig moppen hem :/. men efter en stund så blev han glad och sjöng hela vägen hem. moped får han vänta med tills han blir 15 iaf haha, busunge. nu ska jag öppna en redbull och chips MUMS!

hej

liam lämnades på dagis imorse, han har verkat lite orolig sen flickan slängde en leksak i huvudet på honom. när jag frågar på morgnarna om han ska till dagis så säger han "neej mamma" och igår grät han (första gången sen inskolningen) när jag lämnade honom. så det är inte alls kul...när man frågar fröknarna vad man kan göra eller om han trivs där m.m. så får man aldrig något riktigt bra svar, utan dem mer velar. så jag funderar på att flytta honom till något annat dagis, får se om det blir bättre helt enkelt. man vill ju ha en ordentlig dagis personal som jobbar för att barnen ska trivas och må bra. ska hämta prinsen snart :) har pluggat hela morgonen känns det som. ska göra nytt kaffe och äta något. igår var min kusin och hennes dotter här, jättemysigt. hon hade växt till sig en bra bit, jättesöt är hon! när dem hade gått så fråga liam hela tiden efter henne han kallar henne för "Noona" haha men hon heter ju Pandora. lite svårt att säga kanske för dem små. nej nu får jag ta tag i kaffet...

RSS 2.0