sjukdom

alla blir sjuka ;/ dick har feber & har haft de nu i tre dagar om inte mer, fanny är sjuk, och jag börjar att känna mig dålig :( men en sak var kul idag haha de jävla röst meddelandet fanny skicka you sick basterd! jag vill bli brun igen och att såret i min läpp ska läka :/ fåsters love e hard love. tattueraren har inte hört av sig heller...kan inte köpa den gula klänningen en dag efter att den hade kommit upp på sidan så var den slutsåld :S helt sjuk och man kan bara köpa med mastercard eller visa på den sidan, hatar den sidan nu!!! har ialf hittat en annan snygg klänning :D anyway ska äta frukost nu! ja jag vakna nyss känner mig febrig och kass! puss



ångest!

kan man ha gult på studenten? här är två st som jag kan tänka mig. 

detta med studenten är riktigt jobbigt, och jag vet jag bara stressar men vill inte stå i sista minuten och välja klänning. 
idag har jag bara tagit det lugnt, har ont i huvudet som  fan :/ tror dick har smittat mig han har feber igen, not good. 
känner för att flippa en massa ut och festa på gyllene prag släppa loss, men alla har så mycket att göra jävla skola!
ska äta nu! adios.

amigos!

blev ingen tattoo, för tattueraren va sjuk ;/ men han skulle höra av sig när han var frisk igen, så typiskt när man har väntat så länge! min man är bäst! vi passa busen fåster för någon dag, va rätt så lugnt han har mognat en hel del, men fick typ ett fnatt och hoppa rätt in i min kamera när jag skulle ta ett foto 0_o. ska läsa ut den jävla boken the giver måste :( här kommer lite bilder!


nato bilden är  till janica.

tattoo i morgon :)

har inte skrivit på ett tag nu för datan har typ kraschat igen, och internet knasar, men anyway life goes on. i morgon ska jag tattuera mig :D och sedan ska jag & dick passa fåster!
 
skriver mer i morgon o lägger upp bilder om datan inte lägger av igen!!!
ciao bella!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

student klänning

jag hitta en snygg vit klänning till studenten men sen när jag skulle beställa den så var den slutsåld :( och kommer förmodligen inte in igen, ångest! har hittat några st som jag kan tänka mig att ha på mig.
här är några stycken som jag har kollat på.


dom två sista fanns inte i vitt skit tråkigt, annars var dom super fina, speciellt den svarte :(

bye*




knas.

idag börja dagen knas, när jag och erika fikade på espresso house så var det ett tänt ljus på bordet som jag inte la märke till, så hade jag lagt en servett på min tallrik så helt plötsligt vet inte hur så tog den eld så blev det en rätt stor låga...ja jag är väldigt klumpig (inte pyroman) men som tur så släcktes elden utav erika för jag blev rätt chockad. skolan var väl okey. 6 dagar kvar till mina tattos :), och äntligen har jag en veckas lov thank god! ska väl jobba festa & softa på lovet. terra nannis lite. det är alla hjärtans dag snart! lite bilder från idag.






ciao^*

today

knas på bussen idag på väg till jobb, så satte sig en man nästan på mig, jag blev skit rädd plus att han tog all plats. min kusin och moster fyller år idag grattis :) har nyss kommit hem från jobb pigg för en gångs skull! har jag sagt hur mycket jag hatar vintern? allt är så kallt & dystert. jag vill ha sommar, sol, värme och energin som man har då.  ska in & duscha nu.



adios!


trött.

idag sov jag till ett, men är fortfarande trött :S ska plugga och sånt idag, är kass på det där med studieteknik!! hade värsta sjuka dröm inatt, verkligen strange. va rätt sjukt igår skit många poliser ute, dom körde bara runt ett område så antagligen leta dom efter någon/något. jag vill att det ska bli sommar , allt är så dött på vintern...anyway här kommer lite bilder från igår.



ciao*

tja!

jag har nyss kommit hem från skolan vi hade de rätt så skoj på yrk lektionen vi skulle sitta mitt emot varann och titta varandra djupt in i ögonen och sedan rita av personen man satt framför men man fick inte kolla ner på teckningen och jag hatar att rita så det blev inte så vackert men det blev ingens typ haha. jag & dick ska hem till min bror strax, och jag ska raka av hans hår :p

.
min bror  (med den kortärmade tröjan, han andra e min kusin daniel)


mitt nya addiction en mocha latte och helst ngn muffins till från espresso house


såhär kul har vi det på lektionerna (hon sover)


lilla ozzy :)

lägger in mer bilder sen!

hungrig.


kom nyss hem för ett tag sen från skolan skit trött idag, när jag vakna i morse så ville jag bara stänga av väckarklockan och gå och lägga mig igen, men det kan man ju inte göra. :p.  skolan var hyffsad idag sluta vid två. ska plugga strax har en massa att göra. vill att dick ska komma hem nu så vi kan laga mat är svin hungrig haha, ska göra potatisgratäng, sallad och falafel bollar, måste iväg och handla också, mög!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu har vi nyss varit och handlat, och på vägen hem så hade vi snöbolls krig jag vann!!! (dick fuskade). min jacka och mina skor blev helt blöta :(. nu ska vi laga mat :)
cya later.

jobb.

jag kom nyss hem från jobb, så mötte dick mig på knutan :) vi ska beställa biljetter till tivoli för magnus betner ska dit och uppträda den 6/5 det ska bli kul! han har så jävla rå och bra humor. på fredag ska vi hem till min bror, så ska jag raka av hans hår, mohaha, kanske ta fannys då också? vi har ungefär 4 prov till nästa vecka :(. så jävla stressigt. jag är enormt trött nu ska antagligen gå lägga mig alldeles strax. har funderat på att läsa vidare till socionom och fritidspedagog, jag får se! ska in i duschen nu och göra några läxor. so long!
lite bilder på dick hihi. <3





han har bitit sönder två strumpor i hans korg. han älskar att bita sönder strumpor, och helst så biter han sönder olika strumpor så man inte har några par till slut haha  :O

hum.

nu är jag både ledsen & besviken.

slavat hela dagen för vårt projekt arbete (samla in pengar till afrika barnen). nöjd är jag nu. är inte på speciellt bra humör så tänker inte skriva mer. jag saknar att ha ett djur som man tar hand om & jag saknar ozzy! ha de chill.
.
ciao*

hes ;/

jag vakna idag och var hes :S nog för att jag busa med fåster igår, jag och dick var hos min bror och hans tjej på kvällen vi bakade muffins/sockerkaka som blev sådär :p och snacka skit. jag hade sovmorgon till 12 idag men vakna vid 8 utav att dicks mammas mobil ringde hela tiden :(. snart ska jag ta bussen till stan och hjälpa till i Campus buhu!
ska göra ve mig nu skriver mer sen, stackars erika som har försovit sig idag :(


godmorgon!

först & främst så vill jag tacka erika för denna coola designen, tack hjärtat!

och åter till min vardag, jag vaknade för ett tag sen, och jag är riktigt trött, somna inte förrens vid 2 halv 3. ska till skolan strax gott med en sovmorgon :). tack nermina! haha. har bara ätit en macka & druckit saft. ska ta en mocka latte på epresso house och se om dem har någon god muffins eller något. idag ska jag jobba efter skolan från 4-8 riktigt dött :(. igår på kvällen var jag och dick ute och gick. här kommer några bilder från igår.



lite senare: blev inget jobb idag, fick ringa och säga jag inte kunde komma, för tydligen skulle vår klass hjälpa till på Campus ställa fram en massa bord och stolar, kom nyss hem. skit trött sprungit upp och ner från en massa trappor, synd bara att visa gick och gömde sig för att slippa att hjälpa till. i morgon ska vi också vara där från 12 till 6 tror jag det var. ska ut nu med baby :) pusshej!

<3



Anastasios Gavrilidis, min bästis, kan prata om allt med honom, i somras så hade vi det så kul, hoppas de blir lika kul denna sommaren! <3

kärlek

kärlek är det vackraste jag vet.



jag vakna nyss, ska käka frukost gröt & kaffe. sedan ska vi tvätta & städa. dicks mamma kommer hem idag eller i morgon på morgonen :). igår blev vi bjudna till julias dop, dicks brors lilla flicka. fast vi vet ännu inte när. dick ligger och sover fortf! ska väcka honom strax, han är så söt när han sover :). erika kom in i msn din get! <3 skriver nog mer senare!
ciao.

RSS 2.0