nyklippt

stilig grabb med sin moster :)


.

trött på allt känner jag, iaf nu.

<3vi hämta kattungen idag :), jättefin är hon & mysig. vi har bestämt hon ska heta nala. liam tycker att det är jättekul. han gick fram å klappade henne när hon sov, så fortsatte hon bara sova trots hans hårda klappningar haha. barn uppfattar ju inte hur hårt/mjukt dem klappar. men hon är van vid barn så det är jättebra. liam är lika förtjust i klätterställningen som katten ;)

Stolt mamma.

Idag har liam både kissat å bajsat på pottan:-), 1år och nästan 3månader. Min lille kille. Tur jag köpte en potta formad som en flodhäst för han tycker det är kul att peta i ögonen och titta på den. Annars hade han nog rymt från pottan skulle jag tro:-P. Han har alltid 10 saker på gång den här lille mannen. Medicinsk grundkurs är avklarad å godkänt, så nu har jag börjat med människan socialt å kulturellt:-) intressant kurs!

Fuck.

Åhh! jag är så jävla arg! Jävla as.

hjälpsam liamliam hjälpte till att städa trädgården, välidgt hjälpsam <3

svar

Aldina om hejhejhej.:
Hej! Får jag fråga hur du gör din utbildning på undersköterska, alltså var nånstans? Är själv intresserad av att gå den utbildningen!


svar: hej! jag studerar hemifrån, alltså på distans! ta kontakt med komvux där du bor. där finns nog någon studievägledare som du kan prata med om utb.

hejhejhej.liam fick sin första piggelin glass idag, först tyckte han nog den var lite läskig för den var så kall men sen blev han överförtjust och vräkte i sig. måste köpa jacka till lillkillen ska bara hitta en bra :). vi ska få en ny familjemedlem en liten kattflicka. hon hämtas nästa helg ska bli skoj! liam har varit så gnällig dessa dagarna, han har tänder på G och är pappasjuk. så fort han hör någon i trappen eller tex som idag när posten kom så satt han fint å lekte i rummet tills han hörde hur brevinkastet öppnades å då sprang han allt han kunde till hallen å skrek glatt "paaappppaa" sen blev han förvånad när han väl var ute i hallen å ingen pappa var där så blev han jätteledsen. stackare :/ inte kul alls, varken för mig eller han. vi har varit ute ett par rundor i det fina vädret idag han har fått leka i perslund och promenerat. nu ska jag sätta på kaffe och njuta av egen tid. vilket jag nästan aldrig har, har så mycket att göra så man glömmer bort sig själv.

<3

det är fortf så ofattbart. jag vet att det har hänt, att du är borta men jag fattar inte varför, varför det behövde gå så långt, varför just du m.m. ibland grubblar jag så mycket på det, jag blir ledsen samtidigt galen utav att tänka på det. jag kommer aldrig att få mina svar. jag önskar att vi hade umgåtts mer på de senare åren att vi hade fått mer tid med varandra. jag önskar att jag hade kunnat acceptera det mer, men det känns fortf förjävligt att det blev så. jag kan inte släppa det men jag vill, men jag klarar inte det. jag saknar dig och jag älskar dig <3

lillkillenmitt busfrö :)

tjo

vi stormtrivs i lägenheten :). väntar på att liam ska vakna så vi kan gå ut & busa. igår var min kusin här med sin dotter pandora, mysigt! hon fyller 1år snart :) stora tösen nu ju. ska ta fler bilder dock när jag har tid!
här har ni 3st iallafall bättre än inget ;) ja jag vet, pågen behövs klippas igen ;p


RSS 2.0