min lilla modell.



lite nya bilder på Liam.

det går bättre och bättre med amningen. nu ibland får han en flaska ersättning om dagen, men bara ibland!!! han krånglar inte så mycket längre med amningen. jätteskönt :). har märkt att nattar jag han kl 21.00 så brukar han sova till 05.00-06.00, så ammar jag han och bytar blöja så sover han oftast till 08.00, så är han uppe en timme sen vill han sova en timme till. han har börjat sova mer på dagarna det är skönt. men oftast är det bara en timme då han sover åt gången på dagen. ska käka lite yoghurt nu! pussssssss

thats it.

gått i skogen nu varje dag, riktigt skönt. spec när man har mycket att tänka på. fick amma igår i min lillasysters skola när jag vänta på henne...haha killarna glodde som fan. som om dem aldrig sett bröst förut? kanske gjorde någon kille lycklig. idag fick jag amma mitt i centrum. måste man så måste man...har mycket att tänka på just nu. en del jobbiga grejer :(. klippte håret idag :). har solat också. får ialf en del gjort. liam har lugnat ner sig rätt mycket. när min mamma håller i han så vänder han på sig bara för att se att jag är i rummet. ler mot mig hela tiden. verkligen mammas pojke <3. min underbara Liam.
vad hade jag gjort utan dig? <3

all that i got is you<3



blir många bilder på Liam just nu :) för han är så söt. gick morgonpromenaden imorse så blir det skogen imorgon. Liam sov jättebra imorse, sen blev han övertrött men ville ändån inte sova. envis som bara den. men det är jag med :p. till slut efter många gäspningar och surande så somna han den fisen. så nu sitter jag här och segar. ska börja sola solarium vill att mina bristningar ska blekas. fast de flesta har blekts jättemycket. nu ska jag inte sitta här och babbla en massa ni får ha de chill! pussssssssss

.

jag saknar det vi hade, jag saknar dig...

skogen.

jag, mamma och Liam ska alldeles strax upp i skogen!!! här får ni några bilder på Liam hur hans morgon har varit hihi. han lekte med sina leksaker sen helt plötsligt så somnade han mitt i allt. så gullig.


titta på mig.



tuffingen! idag har jag och mamma varit i skogen med liam. blir till skogen imorgon också! 5kg ikvar sen väger jag som innan. måste få kondition också. haha har blivit så försvagad sen graviditeten. jätte nice väder ute idag, riktigt skönt. blir att laga mat snart. vad har ni gjort idag? vill gärna veta vad det är för folk som läser min blogg, gamla som nya! skriv gärna en rad! pusspåer

du lyser upp min dag


Liam 2 månader & 23 dagar.

hej!

vi var på BVC igår och nu väger Liam 7kg. det går bättre med amningen men fortf ibland så kan han vägra ta bröstet. fick lite tips av henne att jag kunde använda amningsnapp så kanske han ville ta bröstet? får pröva det och se! vill ju verkligen helamma så får väl pröva allt! nu ska jag ta något att äta och vila lite. puss

<3



jag och mitt hjärta :)

today

har varit ute med liam i det fina vädret :). är jättetrött idag haha, behöver lite energi. can somebody give me? har fått problem med amningen :(  det började för några dagar sen...liam vill inte ta bröstet...när den första mjölken är slut så vill han inte suga ut mer. har försökt och försökt med han, han blir galen på mig och bara skriker. har försökt med olika knep. men inget funkar. har fått ge han lite ersättning vid sidan om. jag vill verkligen amma för det är så lätt då har man med sig maten överallt. vet inte vad jag ska göra :(. ska ringa hon tanten på bvc idag.


min sol



idag kom fanny (liams gudmor) på besök! var riktigt roligt att träffa henne, har inte sett henne på mega länge. det gjorde min dag! :) <3

love is all around




min bror & Liam :)
<3



<3



vill passa på att gratulera min kusin och hennes sambo till deras lilla efterlängtade flicka pandora :)
hon föddes den 13 april kl 14:27, hon vägde 3195 g, och var 46cm lång! <3

tjo!

då bor man i åstorp hos mamma, tills vi fått lägenhet i åstorp. det är på G. väldigt trött idag hela ryggen känns sönder...what to do. på söndag kommer nannis, yeeey!!! ska fortsätta kolla van helsing nu. pusspåer.

heeellluu.



bilder på liam från familje BB bara 2 dagar gammal :)


sliten & trött.

har haft en sur/ilsken Liam nu på kvällen. han är jättetrött men vill inte sova typ. han hittar inte ro till att sova. så har fått bära rundor på han jättelänge...tror också att han har ont i magen. baah...inte roligt när han mår så :/. han är mammig av sig, så han vill inte bli nattad av sin pappa då blir han skrikig. not fun at all. skulle bara skriva ett snabbt inlägg. ska åka hem imorgon! försöka sätta in några bilder innan vi åker hem. pussssssssssssss.

kärlek <3


hola!



min systers katt har hållt liv hela natten typ haha han springer rundor i hela lägenheten och drar ner grejer. crazy kitten. saknar heddan som är på G till usa nu, eller om hon redan är där, ialf jag saknar dig tant!. idag har det regnat riktigt tråkigt, jag och mamma skulle egentligen till skogen ju med lilleman. men gick ju inte när det ösa ner. första gången idag som jag och Liam bada tillsammans i badkaret :):) han blev super nöjd. plaska ordentligt med både armar och ben och log jättemycket. nu sover han för tillfället. vad gör ni idag??????????????

första bilden är på heddan.
andra bilden är på mig.
tredje bilden är på katten gizmo.

solsolsol :)

riktigt skönt med sol! ska ut med lilleman snart. nu sitter han och "pratar" med min mamma :):) hihi. skulle egentligen åkt hem igår men lätt att fastna hemma hos mamma! :D. ska dricka upp kaffet nu sen ta mig ut!


bildbomb :)



massa bilder på mina goa pojke :) nu är han 2 månader och 3 dagar sist vi vägde han så vägde han 6 kilo och var 59,5 lång. tror dock han väger mer nu känns som armarna ska gå av när man gått med han ett tag haha. allt är bra med oss. är i åstorp nu hos min mamma jättefint väder ute idag! de gillar vi. ska sätta på kaffe nu är rätt trött. blev ingen sovmorgon imorse. fast han sov bra inatt. snart får min kusin barn! längtar. puss på er!

RSS 2.0