tävlar!

Jag är med och tävlar hos saratilling om 3 valfria dregglisar från
dregglis.se
Var med och tävla du Här också
Tävlingen avslutas 10 juli .

tankar.

kan inte hitta ord för denna känslan? vet ej om det är en bra eller dålig känsla. obehaglig ialf. har velat fram och tillbaks hela dagen, skrivit och suddat ut. hela jag är in & ut idag känns det som. vet ej varför heller. vill bara få bort det. tur jag har min solstråle ialf. min lilla baby. snart är du ingen baby längre...hela 5 månader idag <3. du är min stolthet, min son<3. mamma älskar dig Liam.






.

sometimes its hard to be me.

5 månader idag.

Liam är 5 månader idag, stora pojken!!!! <3


jobbigt.

nu ser man riktigt att Liams framtänder där uppe håller på att komma ner, värme + tänder på G = illa.

hejhejhej

idag har jag och Liam varit ute hela dagen så skönt med fint väder :D. har egentligen inget att skriva här. saknar iaf min baby!!!!!!!!!!!!  min lillasyster blir 16 idag så grattis på henne! <3

tja!

solade en stund idag så fick Liam sitta i skuggan och mysa, han har varit en nakenfis hela dagen så varmt! han fick dessutom plaska i sin balja det gillades. sedan åkte vi med min bror och shoppade och gled rundor i hbg. nu är jag helt slut.



.

im still fly, im skyhigh & i dare anybody to try & cut my wings.

My heart.

kommer du ihåg när du låg i mammas mage och sparka hela tiden, när du var ivägen var man än skulle gå. alla dagar, kvällar och nätter när jag låg och klappa på dig. jag var så nyfiken på att se hur du skulle se ut och hur du skulle vara. nu är du här, mer älskad än någonsin och tiden bara springer iväg du är snart 5 månader (om 4 dagar). kan inte tro det gått så snabbt. jag älskar dig, nu & förevigt<3


9e månaden.

Liam snart 5 månader.

hey.

midsommar firades med familjen mysigt :). somnade dessutom väldigt tidigt, nästan så man skäms :p. men ja Liam är krävande så man är så trött på kvällarna. men det gör inget han lights up my life <3.

Eminem - not afraid, lyssnat sönder den typ.

trött!

trött, trött och trött...värmen tar död på en :(

BVC :)


en lite gnällig Liam han ville inte ligga i vagnen :P

BVC tanten var jättenöjd med Liam hon sa han är väldigt framåt för sin ålder! han väger nu 8080gram och är 68cm lång! min lilla stjärna jag är så stolt över dig!! hans fina skjortbody ser ut som han ska börja skolan redan :p <3

hej!

Idag ska anastasios hit och leka med oss :). annars händer det väl inget speciellt! blir att köpa sittvagn snart! Liam satt utan stöd igår och idag en liten stund, han är så stark min påg! ska till BVC imorgon får se då hur mycket han väger och hur lång han är nu. han har blivit så lång! han fångar sina fötter hela tiden och försöker stoppa in dem i munnen :p haha. han försöker resa sig upp hela tiden, inte vill han ligga nej. lägger jag han på magen så ålar han nästan iväg sig. tror han kommer lära sig rätt snabbt att gå han vill stå upp och hoppa hela tiden. har köpt en hoppgunga till han :) han älskar den. han lär sig så mycket nytt hela tiden, tiden går alldeles för snabbt för att man ska hinna med allt. verkar som att han inte blir mätt på den 4 månaders ersättningen eller ja det har verkat så länge. han vill äta hela tiden. ska prata med dem på BVC om man kan smått börja med 6 månaders vällingen. nej nu ska jag tvätta! puss.

my babylove


mitt hjärta, min sol, min kärlek, mitt skratt, mitt liv, mamma älskar dig så oerhört mycket Liam <3



fötter är intressanta. :p BVC imorgon!!

.

im in love with the love we have.

<3

music is my life <3

aj :(

aj aj aj spillde kokande vatten över min fot :( så går det när man är helt slut i huvudet! Liam sitter och spänner sig i sin stol haha ser så roligt ut. ersättning ville han ikke ha men det gick bra med baby yoghurt? buse. snart blir det bad för hans del! fint väder! :)

sjuker.

stackars min babe han är sjuk :(

dont like it at all.


.

Come take my hand we'll walk together through the storm, whatever weather, cold or warm, just lettin' you know youre not alone...holla if you feel that you' ve been down the same road.

i dont give a damn what you think, im doin' it for me.

värme!!

idag var erika här med  sin hund ronja!! jätteroligt. saknat henne så mycket! var riktigt trevligt. är rätt slut nu av värmen. kommer in bilder sen! kysssssss

sean paul

sean paul - hold my hand

Whoa oh whoa oh whoa oh oh whoa oh
Hold my hand
Girl u know I care
Yo yo yo
Hold my hand
Alright then
So make me tell u this

Girl you know I care
So if you ever seem to lose your way, don't have no fear
Hold my hand
I'll be there girl, you know I care girl
Cause this love that we share
I will stay within ah de right direction, don't have no fear
Hold my hand
I'll be there girl, you know I care girl
Cause I care


All my love, all my heart
Well this is what you getting girl from the start
On the run, on the job
Me never yet keep a beat make it fall apart
Sweet is love but love is hard
Sometime you got to work pon it right round the clock
Never let it flop, never let it stop
Give thanks for what we got
Me tell you this

From we met, you know it set
Right from the start girl cause you know we connect
So doh bother fret, doh bother worry yuh head
Cause you done know father god guide and protect
Simply means our loving check girl
You know the history don't you forget
And I would never ever disrespect girl
I love you straight to my last breath now

The loving wah we seek, may we take it to the peak
Cause you know say that my talk ain't cheap girl
So the vibe is ever sweet, everyday we meet
When me done baby girl me want it for keep girl
Can't get enough me want a whole heap girl
And the mountain wey me climb it doh matter how it steep girl
So why can't you see it girl
You know say my loving run deep girl
And

Cause this love that we share
I will stay within ah de right direction
Don't have no fear


.

love hurts so bad.

<3

cuz ill be right here when your world starts to fall, <3

its me again.

nu sitter jag här igen, har egentligen inget att skriva dock. har lekt och busat med Liam hela dagen han har varit så go så! skrattat jättemycket! såg en äcklig grej på FB innan, dog nästan. usch att folk inte skäms. var tvungen att berätta för janica haha...aja nu blir det mer kaffe! imorgon kommer erika :)<3

wayneeeeeeeeeee

It hurts, but I never show this pain you’ll never know
If only you could see just how lonely and how cold
And frostbit I’ve become, my back’s against the wall
And when it got too heavy I put my burdens aside
So I could pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
Bitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head


100620.

vi vakna vid halv 8 idag, jag la Liam för natten vid 8 tror jag det var sen ville han upp vid 10 igen och äta sen vakna han vid 2 också, sen sov han ända tills imorse. lite annorlunda. när han vakna fick han lite yoghurt och flaska. är rätt trött idag känner jag haha :(. trött på detta vädret också. vill ha sommar! ska koka kaffe nu, käka frulle.

what to doooooo?????????




some say love...



<3

heyheyhey.

vaknade tidigt idag, så fick Liam banangröt han är tydligen inte så förtjust i det längre, men det gick ner iaf! sen fick jag springa upp till Oj utan att fått morgonkaffe eller något. gillades inte! haha. väl uppe på Oj så träffade jag Nermina så längesen!!! :). nu har jag iaf fått i mig frukost och kaffe, sen blir det städning. Liam ligger och tar en tupplur i sin vagn. aja får se vad som händer idag, dåligt väder bara :(. ska dra hit tasso iaf :) i misss you very much! <3.

today.



Idag har vi varit ute och kört, storhandlat. Liam fick sitta i ett hav av mat. han deckade i affären sen när han vakna var han överglad :).

fötter, vad är det?



Liam har upptäckt sina fötter nu i några dagar, försökt fånga sina fötter. idag lyckades han rejält :p. för någon vecka sen hitta han också sin fot. men idag har han hållt på som bara den!

some shiiiiiiiit

vaknade 7 idag var uppe med lilleman en timme sen somna vi om igen, skönt :). han har blivit så tung på sistone. pheeew. så vaknade vi runt halv 9 igen. sen så somna han om nu och jag sitter här. var har sommaren tagit vägen? längtar efter sol och värme...vaknade med ett leende. hörde att Liam låg och snackade med sig själv, lät så glatt och gulligt. undrar ibland vad som pågår i hans huvud. nu vakna Liam så nu ska det badas. pusssssss.

just smile.

like i said, i wanna hold you down when shit gets rough. smile baby, smile.


<3

i found my way through the clouds
no more runnin scared and closing my eyes
i will be true this love from my heart
i'm laying my life on the line

i will survive, as long as it's you by my side
i'm stronger

they said we wouldn't make it but guess what we made it
and we got them wondering how
you were always for me, never been the one t'hurt me
you gave me peace of mine

matvrak!!



imorse fick liam bebis yoghurt det älskade han, sen nu lite senare fick han pröva på spagetti köttfärssås. först rynka han på näsan åt det, men sen åt han upp allt. det gillades!! fick bebis saft till maten :). han tyckte det vart konstigt med något kallt :p. mitt lilla matvrak :). you make me the luckiest mum on earth!

.

It's a little too late to say that you're sorry now
You kicked me when I was down
You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around

tankar...

allt är så invecklat, komplicerat och jag vill bara skrika/försvinna och dra ur mig allt. trött på alla bråk, att behöva vara en mamma till en vuxen människa, att behöva tjata och påminna om en massa som är självklara grejer. har så många känslor inom mig som bara vill välla ur, har så mycket att säga som jag låter bli för det kommer bara bli värre. jag känner mig så liten....har aldrig känt mig såhär liten. jag vill gömma mig hos dig, du är och har alltid varit min trygghet sen vi lärde känna varandra...du och liam är min styrka och min glädje.

i'm hungry for success and starving for attention.

tripp till elgiganten och babyland. införskaffa nya kamera och hoppgunga ;D. going with my baby!!
Liam får dock bli hemma han är så kinkig nu med sina bissingar på väg stackare ;(. måste säga att min bror har köpt världens hetaste bil!!!! har tänkt nu länge vad som händer efter mammaledigheten?? har ingen ide alls. vill jobba helst. men vill samtidigt utbilda mig :(.

tänder?

har en liten galning här hemma, som var helt otröstlig igår kväll och tryckte in hela näven i munnen. han har dreglat ovanligt mycket nu på sistone också. tror det är tänder på G. har trott det länge nu. men nu är jag nästan övertygad för så som han var igår har han aldrig varit. stackars liten. han har sån vilja fast han är så liten, undrar hur han blir då när han är stor? president typ. haha mammas lilla galning!


min stolthet.

du är min son, min stolthet, min kärlek, mitt liv, min sol, mitt allt.


us.



words cant describe what im feeling, but you know. you always been there, and you always will<3

<3

inga ord kan beskriva saknaden efter dig, drömde om dig inatt att du satt och höll Liam, m.m. du är saknad och förevigad i våra minnen, tänker på dig min kära kusin<3


monkey!!!!!!!!



Liams gudmor ska flytta tillbaka till skåneeeee, längtar!!! <3

trött?

vaknade och var riktigt trött ville bara lägga mig ner igen och krypa under täcket. men det ville inte Liam han var hur pigg som helst. Liam är inte världens lättaste barn, han är som 10 barn tillsammans typ. viljestark som ingen annan. vill helst stå upp hela tiden, går bra att sitta också men vill inte ligga ner. han är en buse. han vill helst vara vaken hela tiden med oss, vill absolut inte sova. man får nästan tvinga han till det. mitt kära barn. får han inte som han vill så blir han jättearg men man kan inte alltid få som man vill så det slutar oftast med att han blir jättearg :p haha. fast ja han är hur charmig som helst när han inte är arg då :). min lille fis. <3

lite bilder :)


Liams favvo nalle som han alltid sover med :)


blir matad av mormor :)


mamma nu har jag vaknat :)

nya tider, nya tag.

dags att sluta tänka och bry sig om allt som har hänt...i leave it behind. dags att lämna allt sånt bakom sig. man mår inte bättre utav att gå tänka på det. dags att börja se framåt mot nya grejer och nya tider. morgonen har bestått av att vi har lyssnat på imse vimse spindel liam älskar den han börjar skratta så fort man sjunger eller sätter på den :D. var en jättejobbig natt. första natten han har velat komma upp så mycket för att äta och inte velat somna om. men som tur sov han mer på morgonen så vi fick vila. kommer in bilder senare, är lite seg på det där!

jobbigt.

igår kväll ville inte Liam alls sova, han var jättetrött och jättegnällig men inte skulle han sova nej. så efter några timmars vaggande och gående och ja allt jag försökte så däcka han äntligen till slut. då blev jag överglad. kan säga att jag var inte allt för glad. hade inte vilat på hela dagen och inte sovit alls som jag skulle haha så jag var också gnällig. stark är den som kan le åt sin svaghet...anyways nu blir det frulle.


hola!

yey! Liam sov hela natten vakna bara en gång vid 4a riktigt skönt!! världens bästa anastasios åkte hem för ett tag sen! you light up my days. idag har vi inget planerat vi ska bara vara hemma och mysa, jag och Liam <3. älskade unge! måste till elgiganten och införskaffa mig en ny kamera, sen till väla och handla diverse grejer!

hey :)



här kom lite bilder! inatt var det en jobbig natt pheew. han ville upp och äta hela tiden och jag kunde inte sova. kokar kaffe nu måste bli pigg haha! min underbara son. Liams pappa var här igår, Liam tyckte det var kul han ville impa på han hela tiden :p. han var rätt trött igår nog för det var varmt. idag är det kasst väder dock :/.

Takida - broken

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still im feeling cold

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still im feeling cold
I had a demon in my head
I dont know what I said
Im so sorry for the stories that I've told

Now that its for real
And you know it
Im just gonna let it out
Im just gonna let it out

Im having nightmares all the time
For reasons I cant find
Its getting darker now
But I wont close my eyes

Now that its for real
And you know it, you know it
Im just gonna let it out
Im just gonna let it out
Oh yeah

Since now Im gonna make it alone
Dont try I wanna be on my own
Its brighter now
I will make it on my own

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still im feeling cold
Yeah...Oh yeah, oh yeah, oh yeah

Since now Im gonna make it alone
Dont try I wanna be on my own (2x)

Its brighter now
I will make it on my own

godmorgon!

Tidig morgon idag Liam vakna vid 6, han vakna bara en gång inatt vid 1, jag la han vid 8! det var skönt. annars brukar han nu för tiden vakna 2-3 gånger per natt. idag ska Liams pappa komma och hälsa på honom :). sen händer det nog inte mycket mera idag hihi. tråkig söndag! igår var anastasios här och var med oss fick hjälp med att sänka Liams säng! Har kommit på att Liam är jätte kittlig som mig :D haha extremt. mitt lilla busfrö.

howdyyyyyyyyyyyy

Idag har jag & Liam lekt i trädgården ute i solen på en filt, mysigt! så fick jag lite färg och Liam fick leka av sig. Nu ligger han och nannar, jag sitter bara här. måste sänka ner hans säng för han rullar så vilt i sängen när han sover så jag är rädd att något ska hända haha min lilla vilding. så fort jag lägger han på magen så försöker han krypa iväg :p. tror han kommer lära sig rätt snabbt att krypa. jättestark är han :). tiden går så snabbt, snart är du väl gammal nog att flytta ut :( hemska tanke. för mig kommer du alltid att vara liten <3


Liam Dick Larsson <3

mammas stora kille <3



här var det några bilder på stora killen :):) mitt hjärta <3

ciao!

tja! idag vaknade jag & Liam sen gick vi till skogen :). sen har vi bara varit hemma och myst. Liam har varit go hela dagen! kommer snart en massa bilder har bara varit lat och inte orkat sätta in dem. Liams pappa var här härom dagen och hälsade på! fick Liam 2 leksaker som han gillade fast han slog sig på den ena då blev han ledsen :/. så han får vänta med att leka med dem tills han har full kontroll på sina armar hihi. nu ska Anastasios hit :).

ha det bra, puss.

RSS 2.0