idag...

idag vakna vi lite sent haha, dicks bror ringde vi ska äta middag hos dem idag :). har nyss duschat & sånt! måste träffa anastasios & janica det var längesen ;/. jag vill att det ska bli sommar så man kan ha kul igen och slappna av, synd att erika bor så långt bort bara :(. ska göra frukost nu toast och kaffe! jag pröva ny latte igår, men fan kommer inte ihåg va den heter, men den var jätte god. har varit lite feg på sistone med att pröva nya saker. jag ock dick har pratat mycket om att man ska alltid vara ärliga mot varandra i ett förhållande annars så kommer det aldrig att funka, och vi är alltid ärliga mot varandra, jag är så glad för att jag träffa han, han hjälper alltid till och lyssnar alltid, jag älskar dig baby! skriver nog lite mer ikväll, och lägger in bilder.

nyss kommit hem vi åt mat tacos och efterätt glass & tårta skit soft, ja fick hålla i lilla julia som är typ ca 1 och en halv månad skit söt är hon :) sen lekte jag lite med jack som är 4 år. sen kolla vi lite film och pratade :) och btw latten heter mocka latte sa erika! haha.




ciao.

skön dag.

idag har det varit en skön dag, vi hade sovmorgon sen sluta vi tidigt. jag, erika och tinah träffa johanna och hennes dotter världens sötaste maja :). så var vi med dem lite! fick reda på att erika e livrädd för dockor, det kan jag förstå haha på ett sätt, jag själv tycker att dockors ögon är läskiga för dem stirrar. efter det så träffa vi min man i stan och gick till house of pain, erika pierca sin bröstvårta det blev mycket fint, men jag hade aldrig haft tålamod till det, för det kan ta upp till ett år för att det ska läkas, och det hade jag aldrig haft tålamod till. sedan träffa erika jesper i stan så åkte dem hem, jag och min man käka på grillpunkten sen åkte vi hem, vi la över våra bilder på datan till mp3,en för fredde skulle fixa vår data för den har varit helt sne nu i flera dagar, så åkte vi hem till fredde. medans fredde och dick pilla på datan, så somnade jag på freddes soffa, för jag var skit trött idag, sen vakna jag typ efter en timme. sen drack vi lite smirnoff och öl, kolla på tv och beställde en pizza. riktigt soft. jag kom nyss hem och är riktigt trött, de har snöat ute eller ja snö/regnat. nu ska jag mysa med min man :) hoppas ni har haft de chill idag!

igår var vi hos mamma och hälsade på, hon gjorde mat till oss kycklingfile och ris med sås och grönsaker mums! min mamma är bäst.
här kommer lite bilder från idag & igår.



cyaaaaa.

djur

har pratat mycket nu på sistone om djur, om djurens rätt osv. kollade på blocket igår så stod de i en annons att om ingen tog deras hund så skulle den avlivas, hur fan kan man göra så? att avliva en frisk och kry hund. fy fan för dem. jag hoppas dem som ska sälja hunden avlivas istället. det finns faktiskt jourhem som man kan lämna hunden på eller tassebo tex. jag hoppas innerligt att någon räddar hunden. jag hatar människor som behandlar sina djur dåligt, tex folk som kampar sina hundar kan dem vara friska i huvudet? jag blir så arg bara utav att tänka på det. hunden har inget val alls. jävla idioter.

nu har jag nyss kommit hem från jobb, är skit trött. var på glasögon magasinet det fanns ingen repa i linsen antagligen hade jag fått skit under linsen så hade det skavt på ögat.


sitter i skolan

erika sitter och snackar med jesper i tlf, skit tråkigt så jag sitter och skriver här lite och filosoferar. min ena lins har fått en repa i sig :( så måste till glasögon magasinet sen. idag ska erika följa med till mitt jobb & sova hos mig. vår natur lektion börjar inte förrens om 40 min bull :/. nu ligger dick hemma och sover min sötnos :) han hostade hela natten och höll mig vaken, så synd om han. jag e riktigt trött idag vill bara sova.  så segt dagarna går vill det ska vara den 18 februari nu!! :D

byebye.

shoppat&skolan.

idag kom vi två min för sent till vår yrk lektion jag erika och rebecca så stod de på dörren PP3 FÖRELÄSNING STÖR EJ, och dagen innan hade bodil vår handledare predikat för oss att vi inte fick komma för sent, och om vi kom försent så fick vi inte komma in, så vi gick. jag och erika gick till stan jag shoppade lite nya saker...här kommer bilder på dem.


efter vi hade shoppat klart så åkte vi till väla med erikas syster fikade och kollade mer kläder, sedan åkte vi hem till hennes syster och klappade hennes katt! haha. sedan träffa jag min man på knutan :)
 
nu ska jag städa lite! ciao.

skolan

fick en god nyhet på morgonen skolans mat ska tydligen förbättras yey!!! hoppas dem håller de nu också :/. jag e hemskt trött idag :( ville sova längre, erika ringde nyss och sa att hennes buss aldrig kom, incestbuss! så hon skulle ta en vid 7 ist, gör ju inget vi har sov morgon till 09.35, men så tänkte vi dra in till stan tidigt och fika på espresso house (varmachockladhuset kallar vi det). dick sover fortf om man frågar han något på morgnarna så blir allt typ ja :). han är så söt.  jag kan egentligen sova lite till men då kommer jag aldrig att komma upp, så sitter hellre här och flummar lite. ska göra varm oboy och någon macka snart. igår pratade jag med anastasios blev jätte glad, för vi hade typ bråkat innan, så ska vi kanske träffas idag en liten stund. anastasios e min bästa killkompis så ni som inte vet fattar. har rätt så lång dag idag i skolan :( dagen börjar med att vi har en lång yrk lektion från 09.35 till 11.30 sen är det mat, lite rast, sen har vi en till lång yrk lektion från 12.20 till 14.20 sen har vi engelska B från 15.00 till 16.00. jag dör! usch ska göra frukost nu. ciao*


anastasios :)  
    
erika :)

thank you mama for the 9 months you carried me <3

det är tack vare min underbara mamma som jag finns, min mamma är det bästa i mitt liv, hon har gett mig så mycket. hon har alltid trott på mig och gett mig stöd när jag har behövt, min mamma är väldigt över beskyddande, men det förstår jag för det kan hända så mycket om man inte är försiktig nu för tiden. jag har stor respekt för min mamma, hon har lärt mig vad som är rätt och fel, och visat vad respekt är. jag var nog rätt så jobbig när jag var mindre men nu när man har blivit äldre så fattar man mer och ser vad man gjort. man lär sig utav sina misstag. min mamma har gett mig en fin början och jag kommer att ge henne ngt fint tillbaka, när hon blir äldre (gammal) så vill jag inte att hon ska bo på ett ålderdomshem för det finns så många ålderdomshem där personalen skiter i dom som bor där, och behandlar dom fel. hellre så får hon bo hos mig då. jag ser upp till min mamma hon har alltid stått på sina egna ben, och klarat sig själv. man har bara sin familj. jag och janica snacka om det idag haha. vet någon vad stockholmare menar med när dom säger man e kattig? haha.

detta är min mamma <3

jag har nyss kommit hem från jobb, skit trött. ska in och duscha, sen läsa lite, sen ska min man ge mig massage, sen ska jag sova. det låter bra :).
ciao bella!

damn it.

idag blev det ingen skola vakna i tid skickade sms till erika, sen tänkte jag att jag kunde sova en halvtimme till så glömde jag att ställa om larmet, så vaknade jag nyss utav att erika ringde mig. skit. men jag hade bara 2 lektioner idag...så det gör inte så mycket. jag har ont i min arm har legat på något konstigt sätt i natt...ska göra frukost snart till mig och dick, det är synd om han, han har ont i halsen. jag har börjat fundera på att börja gymma och sola :) ska bara få med mig lite folk! FANNY!!!!!! fast det tråkiga är att jag hinner nog inte med att gymma, isf på helger. för jag går i skolan och dom tidigaste dagarna efter skolan så jobbar jag i en kiosk. jag ska jobba idag :/ jag hatar mitt jobb, måste fixa nytt. jag hatar killar som är påträngande dom flesta vet att jag har kille och vet dom inte det så säger jag det till dom, vi är praktiskt taget nästan gifta, men så raggar dom ändå på en, vad är det dom inte fattar :S. dicks mamma kommer hem på söndag :) :). nu någon utav dagarna ska vi äta middag hos hans bror, han och hans fru har nyss fått ett till barn en liten flicka :) hon är så söt! jag saknar min hund så mycket ;/ han bor hos mamma nu, jag och dick hade honom ett tag det gick bra tills vi skulle lämna han ensam i lägenheten han började skälla, han får ångest om man lämnar han ensam, för han är van vid att någon alltid är med han, så det gick inte att ha han här. så vi fick lämna han till mamma :(. men vi funderar på att skaffa en katt inte för att ersätta ozzys plats utan för att jag är van vid att ha djur och det känns ensamt utan ett djur. jag träffar ozzy varje gång jag hälsar på mamma :) han blir alltid så glad då! nu ska jag laga lite frukost! ciao


en dag hos nannis & bror.



tja! här kom lite bilder från när jag och dick var hos min bror och hans söta flickvän fanny :) mest bilder på deras bullterrier fåster, han är en jätte bra modell :). idag har jag och dick bara slappat mest, vi var ute och fotade lite innan, har nyss handlat...ska sätta mig ner snart och läsa en bok som måste läsas ut till måndag den heter candide. erika ska hjälpa mig med min design här på bloggen hoppas den blir klar snart står inte ut med allt rosa :p jag längtar tills ja ska tattuera mig den 18 februari!! jag vill resa någonstans men det får bli efter studenten, typ till italien eller spanien ngt sånt! vill inte börja studera igen direkt efter studenten ska jobba ett år sen börja studera igen, ska bli förskollärare om det blir som planerat. anyway ska plugga nog lite nu! ciao bella.

min kärlek <3


jag började prata med dick ungefär i februari 2008, vi började skicka sms till varandra pga av erika roos, hon ville jag skulle skicka sms till han pga av att han inte svara på hennes sms, han svarade direkt på mitt sms, sen så började vi skicka en massa sms till varandra vi pratade om allt möjligt och började få bra kontakt med varandra. en dag när jag hade varit med anki så skulle jag sen ta bussen ensam till knutan från ramlösa, så träffades jag och dick på bussen, jag kände inte igen han sen tidigare, vi hade bara då träffats en gång tidigare på en fest men då pratade vi knappt med varandra, han hälsade på mig på bussen, och då tänkte oj va pinsamt vem e de, men så kom jag på att det var han. vi pratade med varandra, och sen hoppade vi båda av på knutan, han följde mig till min buss och väntade tills den gick, jag fick en kram och sa hejdå. efter det så kände jag att jag ville ha han, för han är speciell inte som alla andra och jag drogs till han. efter ca en vecka så bestämde vi att vi skulle träffas, vi träffades i stan och gick en runda sen satte vi oss i stads parken och pratade, jag fick träffa hans vänner på en och samma gång. sedan efter det så började vi träffas jätte mycket och jag lärde känna alla hans vänner, det kom så många nya människor in i mitt liv på så liten tid. det tog ca en månad innan jag fick min första kyss utav han, för vi båda är rätt så blyga och ville inte ta första steget. vi blev tillsammans den 27/4 - 2008. i augusti 2008 så flyttade jag in hos han, och jag kommer aldrig att ångra det. vi fungerar jätte bra ihop och har aldrig gjort slut eller haft några allvarliga bråk, vi är alltid ärliga mot varandra och säger hur vi tycker och tänker. redan när vi började prata via sms så kunde vi prata om allt möjligt, vi litade redan då på varandra, det sa klick dirr. vi gör allt tillsammans, tex när vi lagar mat, städar osv. den 14/11 - 2008 så förlovade vi oss :) jag älskar dick väldigt mycket, jag kan inte tänka mig själv utan honom. han gör mig till världens lyckligaste!

blogga?

efter många tjat från vänner spec från erika, så har jag fixat blogg :p e rätt ny med detta fattar inte så mkt. men de ska väl kunna funka. idag har jag bara chillat med min sambo och några vänner :). för er som inte vet så är jag förlovad och bor ihop med dick, and i love it! skit jobbigt nu innan studenten, jag vet det är långt tills dess men ångest man ska hinna en massa. nu ska jag gå och vara social! adios amigos

RSS 2.0