hejhopp!

allt går bra med oss, liam är bara lite förkyld just nu jobbigt :/ så synd om han min stora gosse! han vägde sist 5 och ett halvt kilo :) och var 58cm lång. ska till BVC den 24 får se då hur mycket han har gått upp då och hur lång han är. vi går dit var 14 dag nu! om 10 dagar är han 2 månader min sötnos! just nu så vill han äta varannan timme och ibland mer, så jag känner mig lite som en ko :p haha. har 7kilo kvar att gå ner :p. gick upp ca 18 kilo när jag var gravid. han ler nu hela tiden och pratar jättemycket han är så härlig. glömde ta med mig sladden till kameran skulle ju sätta in bilder på han :/. får göra det next time. hoppas allt är väl med er! pusspuss ;*

hohoden har min lillasyster gjort till mig :) söt va?

mysigt.

detta vädret är så mysigt. var ute lite innan med lilleman och dick, jättefint väder. man blir så glad av solen och min lilla stjärna. nu sover Liam och jag passar på att sitta här haha ska göra mat strax också! ska till BVC på onsdag får se då vad han väger hihi. sist vi var där hade han gått upp ett halvt kilo :p min lilla tjockis. här kommer några bilder!jag vet det blir många bilder på min charmprins, men han är så söt så det får ni stå ut med!

ny bloggdesign!

som ni ser så håller jag på att få ny design på bloggen. erika (www.erikaroos.blogg.se) fixar med den!!! <3

mina hjärtan <3


på familje BB, Liam 2dagar gammal. <3

today!

idag har vi bara tagit det lugnt var ute och gick lite innan, liam älskar att åka i vagnen och i bil :). han har kelat mycket med mormor hihi! undrar om liam får behålla sina blåa ögon och sitt svarta hår. tycker redan han har växt jättemycket. här kommer lite bilder!


Förlossningen.

en vecka innan förlossningen hade jag en massa jobbiga förvärkar, trodde hela tiden han skulle komma. men nejdå han va envis. ville bara han skulle ploppa ut för magen var så stor & tung. den 29 januari så var vi hos barnmorskan så sa hon att jag skulle bli igångsatt om han inte kom i helgen. jag var orolig hela den dagen ville inte bli igångsatt ville att han skulle komma på naturligt sätt. så efter vi kom hem så gick jag och dick en massa rundor för att det skulle sättas igång. senare på natten så sa jag till dick att jag kände mig konstig, men att det säkert inte var något. så gick dick ner till grannen och rökte en cigg. 01.43 skulle jag gå på toa så gick vattnet, så hämta hans mamma dick hos grannen sen ringde vi in till sjukhuset så sa dem att jag skulle gå lägga mig och att liam antagligen skulle komma nästa dag. så gick jag och la mig men efter 30 min fick jag en massa värkar. så ringde vi in igen så sa dem jag skulle stanna hemma för det var säkert falskt alarm, ja bara ehhh ska jag behöva föda hemma eller. ca 04.00 så åkte vi in till sjukhuset för då stod jag inte ut längre och det var 5 min mellan värkarna. när jag kom in blev jag undersökt och då var jag 8cm öppen. hade jag då stannat hemma som dem sa åt mig så hade jag väl fått föda hemma. vid ca 05.00 fick jag sitta i badet satt där ca 2 timmar var riktigt skönt. det var så kasst dem lämna oss ensamma hela tiden vi kände oss helt bortglömda, sen när barnmorskan väl kom så sa hon ja fick skynda mig snabbt upp för då var jag öppen 10cm. när jag väl skulle krysta ut han så hade jag inga långa värkar så jag fick ingen lustgas, ingen bedövning alls. jag bara låg där och tänkte nu kommer jag dö alltså haha. liam tittade ut vid 09.40 min lilla ängel. det var så värt det. vi var på familje BB 2 dagar men jag bara längta hem. ville inte alls vara där. tyckte att det var hemskt på förlossningen, att dem lämnade oss hela tiden, och var så ignoranta. det var ingen bra upplevelse alls. eller hur man ska säga.


lite bilder!lite bilder på lille liam :). vi är hos mamma nu ska sova här ett par dagar! vi mår jättebra, lilleman har bara lite ont i magen dock :/ stackare. annars går allt bra. vi ska börja leta lägenhet i åstorp också. tiden bara flyger iväg om dagarna liam är redan en månad och 4 dagar. det är sjukt så snabbt det går! har tänkt att skriva kanske om förlossningen också fast jag har försökt förtränga den hahaha. nej men det kommer när jag har tid, fast blir inte sån super lång historia!

RSS 2.0