mysigt.

detta vädret är så mysigt. var ute lite innan med lilleman och dick, jättefint väder. man blir så glad av solen och min lilla stjärna. nu sover Liam och jag passar på att sitta här haha ska göra mat strax också! ska till BVC på onsdag får se då vad han väger hihi. sist vi var där hade han gått upp ett halvt kilo :p min lilla tjockis. här kommer några bilder!



jag vet det blir många bilder på min charmprins, men han är så söt så det får ni stå ut med!

Kommentarer
Postat av: carolin

yes tyvärr :/ föresten varför har du erikas desgin och infon ? hehe :D

2010-03-06 @ 20:02:51
URL: http://cna.blogg.se/
Postat av: Sanna

De e bara roligt med massa mysbilder på prinsen! :D



Har du börjar med nåt mot Liams mage? Hoppas han mår bättre.

Han e ju så söt. :D



Ja vet inte varför hon slutade andas, de gjorde hon när hon va vaken också. Dom trodde att de var för att hon hade mjuk munhals och satte i halsen av sitt eget saliv. Hon gör så fortfarande ibland. En tjej på min babygrupp sa att hennes son också hade så och att barnläkaren vägrade kolla upp de och till slut efter mycket tjat så kollade dom upp det och då var de mjukmunhals(heter nåt annat på medicinspråk) och han fick medicin för de och han blev bättre direkt och snart ska han göra en liten operation, dom ska bara sätta dit ett gummiband som gör att munhalsen täpper till ordentligt.



Min bvc sköterska sa att ja borde tjata mer på barnläkaren för BL insisterar på att Emilia är alergisk mot mjölk.. :S När hon inte ens kräks av mjölken. Utan hon sätter i halsen då och då. och så kommer de upp saliv och sådär som hon får svårt och svälja. Så de låter ju som att de e nåt fel med munhalsen. Ska till bvc nästa torsda och då ska ja fråga igen. :/



Annars då? Går allt bra med allt? :D Hur känner pappan nu? :)



Pussss! <3

2010-03-08 @ 21:26:44
URL: http://liveyourlife88.blogg.se/
Postat av: Frida

Hur mycket gick du upp när du va gravid?

2010-03-10 @ 09:58:24
URL: http://fridaafiianilsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0