Its like this.

Jag förväntar mig inget...då kan jag inte heller bli besviken.

grattis stora killen!

Grattis mitt fina hjärta idag är du 9 hela månader :D


happy face.

idag är jag happy, allt känns bra..så enkelt är det. Liam har varit gnällig idag också men mest mot kvällen. hoppas hoppas tänderna spricker snart! ser dem lite och han är jätte uppsvullen i tandköttet :/. min lille grabb. hans favorit ord just nu är "pappa" och "neeeej". han kan säga "mamma" och "vovva" också. han gick fram till sin mormor och sa "vovva" och sprang iväg sen i gåstolen hahaha!!! "vovva" är då hunden, min systers hund. så förstår inte varför tokungen sa det till henne haha...rolig är han. idag har vi varit & storhandlat, och gått en runda och busat en massa. det är vad Liams humör har tillåtit :p.

it feels so good, <3

dåligt med bilder.

vet det är lite dåligt med bilder just nu...min mobil krascha och min kamera sladd har jag inte orkat leta upp. vi kom hem för ett tag sen från Liams pappa. nu sitter jag bara här ocn nördar mig. lite trött och sleten känner jag mig. har inte såmycket mer att skriva här faktiskt. blir korta inlägg varje gång känns det som. pusss

senil?

asso tror jag börjar bli senil eller något. glömmer ALLT. förutom Liam då...Liam har varit ovanligt gnällig nu i några dagar. kan se hans tänder där uppe nu dem e nog snart nere :). kanske är dem som spökar? iaf idag har vi varit ute rätt mycke :) för Liam har varit supergnällig. lättare att vara ute då så han blir distraherad utav andra grejer! plus frisk luft e aldrig fel. då sover man bättre. imorgon ska vi träffa Liams pappa :). nu ska jag fortsätta tvnörda mig. pusssssss :*

.

you were too fly then, so fly away now

hejhej.

idag har jag & Liam varit på väla med min bror, syster och mamma. jag köpte en ny vinterjacka bara :) blev rätt nöjd! jackan jag köpte hade kostat 1800kr fick den för 900kr. över nice! rätt slut idag. känner mig helt trött. så blir att sova snart i think. Liam har varit jättegnällig nu i 3 dagar typ :/ hoppas de går över snart. aja har inte så mycket mer att skriva. känner att bloggen börjar suga..ciaao ;*

nighty ;*

nu beger jag mig till sängen, god im so tired! Liam somna för natten vid halv 8. nu varje natt sen en vecka bakåt så vaknar han upp runt 4-5 och vägrar att somna om, tills jag lägger han bredvid mig i sängen då somnar han direkt och vaknar vid 7. riktigt konstigt. han har alltid legat i sin egen säng. samtidigt som det är mysigt så är det jobbigt. för jag är rädd jag ska lägga mig på han eller något. lägger han långt ifrån mig men han bara kommer närmre och närmre :p. till slut ligger han tryckt intill mig typ. så kan inte riktigt slappna av. hoppas det bara är en fas eller period haha. annars får jag väl vänja mig vid det. aja godnatt folket!

orkar inte...

denna dagen var inte alls kul...började med att man vakna övertrött med migrän. Liam har bara gnällt idag vad vi än har gjort så har han bara fortsatt att gnälla. har nog inte ens sett han le en enda gång idag. fattar inte vad det har varit med han. han har sovit och ätit som han ska. vi har varit ute, busat och lekt. men han har bara gnällt. får hoppas att han är gladare imorgon :(. annars brukar han bara skratta och ha sig. han kanske bara hade en dålig dag min lilla prins. <3


sometimes it feels like the harder i try, the more you push me away. its like im fighting for something that aint worth it.

denna dagen...

denna dagen kan ta sig någonstans....

trött & sånt.

rip min mobil den har dött :/ använder en som jag fick låna, men har typ inga nummer. har haft en busLiam idag (hittills).  hoppas han är lugnare när han vaknar. vi ska ut på långpromenad sen ska bli skönt. känner mig jättetrött idag, fast att jag har fått sova som jag ska:(. denna dagen kändes skit redan imorse ville inte gå upp alls. får hoppas den blir bättre dock! ska plugga till undersköterska på distans, om jag kommer in. men man behöver bara godkänt i svenska, engelska och matte för att komma in och det har jag :). vill ju arbeta med människor så det blir perfekt.


if you were as real as me
you wouldn't let another bitch sit in your throne

 


me and my love.

hejhej, idag har vi hunnit vara ute lite, dansat + sjungit, städat m.m..har varit full fart idag. igår var vi och hälsade på Liams pappa nästan hela dagen. Liam somnade på vägen hem :). här kommer lite bilder. nu ska Liam badas.
lite från oss.
hejhej! lite från oss. fick sänka Liams säng igår för han  klättrar & drar sig upp mot allt nu. han kryper inte utan han drar sig fort framåt men nu med en jäkla fart. han ska på allt och ta precis allt. busig är han. vi har äntligen blivit helt fria från förkylningen, jätteskönt! ska göra te nu typ. har inte så mycket att säga faktiskt.

Hey

Idag har min pappa varit här med mina halvsyskon. Vart jättetrevligt. Liam busa en hel del:). Är helt slut nu! Små barn har ju tusen frågor i minuten typ. Haha! Liam slockna direkt sen. Har 3 halvsyskon för er som inte vet i åldrarna 10, 8 och 4. Nu blir det att bara slappa.

vilja.

känns som jag måste ta tag i ett par saker som jag låtit ligga för länge. måste börja någonstans. nu ska det hända saker!!! imorgon kommer min pappa och halvsyskon, ska bli trevligt. det var nog allt för idag.


gnällig.

har haft en gnällig liam idag, han har inte sovit som han ska, men han somna halv 8 för natten. så idag har det varit gnäll från liams sida. vi har lekt ute och försökt leka inomhus också. men han har mest velat sitta i mitt knä och vara nära mig heeela tiden. så har varit en lite jobbig dag men det är helt ok faktiskt. det är så ibland. liam har haft på sig sin drakdräkt idag! fick inte en helbild på den för han ville icke sitta stilla. så blev med overallen på ser man luvan och tassarna :P.


bvc

hey, det blev inget boel test på bvc utan de gör man när dem e nyfödda på BB, hon hade bara skrivit fel. Liam hade perfekt vikt till längd, så han låg perfekt på kurvan sa hon. så jag är nöjd :). Liam pratade på en massa när vi var där skrattade och hade sig! nu är han 72,5cm och väger 9,2. nu ska jag laga mat. ciaao.

Bad day.

To live is to suffer, but to survive thats to find meaning in the suffering...

ye.

Liam är så rolig...jag stod skulle göra mat till han så sitter han på en filt på golvet så säger han "maaammma" hela tiden. så fortsatte jag att göra mat. så rätt som det är börjar han skrika "pppapppa", spänner hela kroppen och ser kaxig ut. haha lille busunge...skratta så jag fick ont i magen och då börjar han såklart också att skratta. lille hjärtat du lyser upp mina dagar något otroligt mycket.

älskade hjärta.idag har vi lekt i det fina vädret :), liam testa sin nya overall tog någon storlek större så han kan växa i den :)

hej.

Liam fick sin tbc (tuberkulos) spruta igår, han gnällde bara lite när hon stack han sen blev han glad igen! stolt mamma! idag har vi busat och varit ute på promenad sen har det inte hänt mycket mer. här kommer lite bilder..dreads.

vet någon var man kan göra dreads i hbg? ska vara någon bra.

hum...

visa ditt intresse eller förlora mitt.


nighty ;*

Skriver godnatt här nu, ska glo lite tv. Blir att stänga av datan nu:). Kan någon trolla bort min förkylning? Det hade varit riktigt nice...godnatt på er.

Nallebjörn


Hej

En speciell vän till mig som står mig varmt om hjärtat ska flytta och jobba i norge i ca ett halvår, om det inte blir längre. Är både glad och ledsen. Glad för hennes skull, och ledsen för min egen skull. Hoppas det halvåret går snabbt. Liam har blivit smittad nu, han är också förkyld. Fast han är glad och pigg ändå. Vi badade nyss han var som en fisk. Sprattlade och hade sig. Skratta som en galning. Fast han kissa dock i vattnet, sånt som händer:p. Snart ska vi ut på promenad, skönt. Ciaao ;*

RSS 2.0