hej

har inte haft tid till att blogga, eller har inte känt för det direkt. jag praktiserar, leker med liam och umgås med familjen m.m. har full rulle hela dagarna. så har väl helt enkelt inte haft tid eller ro till det. men idag så :). idag var liams farmor här och hälsade på sen har va bara tagit det lugnt, var ute en runda också så liam fick leka av sig. försöker vara ute så mycket som det går med liam eftersom han trivs och mår som bäst då. hade helst velat ha han på ett utedagis men finns inga i närheten och han trivs på sitt dagis. fröknarna på dagis säger att han är så godmodig om dagarna, han bråkar aldrig och bara skrattar och ler, min lille prins :) <3. här hemma kan han minsann ha humör om han inte får som han vill ;). praktiken går jättebra även om jag känner att det inte riktigt är min grej att jobba på äldreboende, vill hellre jobba som personlig assistent eller inom hemtjänsten. får se helt enkelt! alla äldreboende är inte heller likadana. så kan inte säga något framtiden är ovis ;). tar ju första jobb jag får så klart, men vill trivas också med det jag kommer att jobba med såklart. hum många tankar och känslor!



min prins liam <3<3<3

svar ang. utb.

Hej aldina! jag tog min utbildning på distans för min son inte hade fått dagis än, men nu när han fick dagis så valde jag att fortsätta på distans. jag läser inte upp betyg eller något. ville ha en extra utbildning eftersom jag vill jobba som undersköterska. mvh

<3


liam har viktiga samtal

liam&pappa

sjuker

liam blev smittad igen på dagis nu är han förkyld och täppt :/, plus en riktigt äcklig slemhosta så det rosslar äckligt i halsen på han. har köpt näsdroppar och hostmedicin men han blir ilsken och skriker som om man håller på att ha ihjäl han när man ska ge han det. hostmedicinen spottar han ut direkt så det går inte så riktigt bra. sen har han kommit in i en rejäl trotsålder allt är "neej", kul? haha. igår fick han sova med mig i sängen för han vakna hela tiden utav att han hostade. han får inte riktigt upp allt slem så det ligger och irriterad verkar det som. får hoppas det går över snabbt. man blir så orolig...nej nu ska jag göra kaffe, ja såhär sent. rejält sugen.

tja

jag trivs väl på praktiken men det var inte som jag förväntade mig? jag gillar när man har saker att göra och är igång. jag är på ett äldreboende, på morgnarna finns det ju grejer att göra och hjälpa till och såhär, men sen så är det rätt stilla då och då. skit tråkigt och bara sitta av tiden då tills det finns mer att göra. så tror inte att jobba på äldreboende är min grej direkt då, visst det är kul att prata med de äldre och hjälpa till...men ja jobba på sjukhus är nog roligare då kan jag tro. liam somnade vid 8 idag, när jag hämta han på dagis så var han så glad :), en tjej som är äldre än han höll han i handen och följde efter han när han skulle ta på sig skorna, så sötttt! dick ligger och sover redan han e lite sjuker. hoppas han inte smittar oss bara :/ haha.

mm

praktik imorgon ska bli skoj. mindre skoj att vara ifrån liam så länge. funderar på att göra kanelsnäckor idag? ska gå en lång runda med liam också, hinna sola lite. har redan städat plus diskat. liam tar en tupplur nu. köpte lite nytt till han igår när vi var i stan. två bilder från igår



liam ute går med sin hund ;)



i stan, liam somnade i min famn som en liten bäbis


killen min <3


tja

idag var liam på dagis ensam 5 hela timmar. så jag hann göra en massa här hemma och plugga, handla m.m. när jag hämtade honom så berätta dem att liam och flickan i hans ålder, att dem två kämpar för uppmärksamheten om fröknarna och att dem är lite avundsjuka på varandra :p hahaha gulligt...men stackars fröknarna! dem hade tagit skolfoto idag eller säger man dagisfoton? så jag beställde hem :). längtar tills dem kommer! ska bli kul på måndag och få börja praktisera! nej nu har jag inget mer att skriva.

RSS 2.0