hejhej

allt e bra med osss, går jättebra på dagis och så! jag ska börja praktisera nästa vecka på ett ålderdomshem här i åstorp så får väl se hur det går. men det ska nog gå bra :) kul att lära sig nya grejer! spännande. ska prata med dagis imorgon, fick ju reda på det idag min praktikanordnare ringde upp och berätta lite. ska vara där ca35 timmar i veckan alltså ca 7 timmar per dag (5 dagar i veckan). liams förkylning börjar smått försvinna. åhhh vad jag är trött idag. dick fyllde år igår så han blev firad :). mys! nej nu ska jag duscha och sen sängen?!

väla

var på väla idag med fina bina. hittade lite nya saker och bina visa mig den bästa butiken i heeeela väla! vi hittade nya skor till liam också som han digga han har haft på sig dem hela kvällen :)


så ser dem ut!

nu ska jag mysa med dick!

pluggat.

har pluggat och lämnat in insändningsuppgift m.m. så nu ska jag strax gå lägga mig. är riktigt trött i huvudet nu haha. liam somnade vid 8a, han var lite täppt i näsan får hoppas han sover bra och vaknar upp på gott humör imorgon han säger "dagi" eller "dago" till dagis :). tycker att det är lite synd att det bara är liam och en annan liten tjej i hans ålder på dagis, dem andra barnen är vid 3-5 år och dem tycker såklart det är lite tråkigt med dem yngre barnen ibland. fast liam tycker det är roligare med dem äldre barnen. nej nu ska jag bädda ner mig! godnatt :*

inget roligt.

inte roligt å lämna liam på dagis idag, han blev ledsen idag för första gången. tror det är förkylningen och fick väcka han imorse när vi skulle upp så han var fortf trött. när jag kom tillbaka för att hämta han efter 2 timmar så sa dem att han hade mest suttit uppe hos sin favorit fröken. får hoppas han är lite piggare imorgon! ska laga mat strax till oss, sen blir det att gå ut å leka.

rubrikärsåtråkigt!

liam var ensam på dagis idag i 2 timmar dem var ute och promenerade, när jag hämta han så berätta dem att det hade gått jättebra liam hade nästan gått hela promenaden då han inte hade velat sitta i vagnen, utan han ville hellre gå som dem stora barnen. han har blivit jätteförkyld stackare :(. så efter att jag hade hämtat han från dagis så sov han ca 2 timmar sen lekte vi ute och gick ner till min mor lite också. sen var han jättetrött vid halv 8 och somnade för natten. så nu sitter jag här och pluggar ska sova strax.



här har ni min lille prins <3

snart dags att tömma kameran på alla bilder och framkalla dem :)

hejhej

det går bra med inskolningen liam var där igår en hel timme å sa fortfarande inget när jag gick. när jag kom tillbaka så satt han snällt å lekte med barnen. idag ska han vara där en och en halvtimme dem skulle ut å gå en promenad. han har blivit förkyld, alla barnen på dagis var typ förkylda. jag börjar också känna mig snuvig å så. lite tråkigt. har städat undan lite nu när liam är på dagis, haha skönt å få städa i lugn och ro! nej ska ta en kopp kaffe sen får jag väl plugga lite också, sen ska liam hämtas så får vi se vad som händer idag. :)


blabla

liam fick lite feber nu mot kvällen och jag känner också mig dålig, så när dick kom hem så köpte han med sig gott hem plus ipren (tack snälllaaa). känns som mitt huvud ska gå sönder typ så det blir inget pluggande idag. ska bädda ner mig strax så trött jag är. innan liam somna så gav han mig en stor pusss och en kram så sa han "miijn mammaa" han e så söt <3 vad jag älskar dig

seg dag

typ känns som en riktigt seeeg dag, plus att jag har sån dryg huvudvärk som inte vill släppa. ska till stan i helgen måste köpa nya mössor, fler strumpor, skor som han ska ha på dagis och en liten ryggsäck till liam :). stör mig lite allmänt på människor just nu. men men får hoppas det inte börjar regna så vi kan dra ut när liam vaknat!

dag 2&3 på dagis

dag 2 på dagis var han fortf lite blyg mot fröknarna och ville inte direkt gå till dem, men han lekte med de andra barnen och skrattade. så vi väntade med att lämna han ensam utan mig då. idag lämnade jag han ensam i ca 20min på dagis, när jag gick och sa hejdå så drog han ner läppen lite och sa "mamma" men inget gråt eller skrik. så när jag hade gått så hade han lekt med barnen och när jag kom så satt han i sin frökens knä å la pussel. han blev superglad när jag kom, och skulle direkt upp i famnen, min lille sötnos! så det hade gått kanon :) hoppas att det fortsätter så!


dag 1 dagis.

det gick bra :), vi var där bara en timme så det var rätt lugnt. lite blyg ibörjan men sen rusade han in och började leka direkt med barnen. fröknarna ignorerade han rätt hårt :p. när jag gick in på den andra avdelningen så satt liam kvar i lekrummet på sin avdelning och lekte fint :). imorgon ska jag lämna han ensam på dagis en kvart i slutet så får se hur det går (håll tummarna). idag har min mamma, bror och mina systrar varit här wiiee alla samlade! min storebror bor ju i ängelholm nu, storasyster i bårslöv, och mamma och lillasyster i åstorp :). liam tyckte det var jättekul. sen kom dennis också ett tag (dicks kompis) liam kan nästan säga hans namn nu "dennits" säger han. liam somnade vid halv 9, han somnade rätt omedelbart. jag ska nog göra desamma alldeles strax känner mig rätt slut. ska bara läsa igenom lite papper och grejer.

dagis

imorgon börjar inskolningen för liam på dagis. vi ska vara där en timme första dagen. vet inte vad jag ska vänta mig? får helt enkelt se vad lillgrabben e på för humör, och allt. hoppas på det bästa iaf :). har pluggat hela kvällen, som alla andra kvällar så sitter både jag & dick i soffan, och pratar sen helt plötsligt så får man inget svar? då har dick deckat på soffan. så får man prata med sig själv eller katten. rätt mobbat. haha...liam har tyckt det har varit tråkigt idag att dick har jobbat så han har typ sagt tusen gånger "pappa dobbar" (pappa jobbar). så söt så :). har lite blandade känslor för detta med dagis, känns jobbigt att lämna ifrån sig honom och att man inte vet vad han gör där eller om han kommer trivas etc..men samtidigt så är det ju bra för honom. tror nästan att alla mammor känner så i början haha..gäller väl att vänja sig. nej nu ska jag stänga av datan och sova!

svar till ida om mumin mattan.

hej! jag köpte mumin mattan på ellos. det är inte den på bilden länkar här till sidan & mattan : http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Mattor-Barnmattor/Mumin/_/N-f8zZ1z13r9x?Nr=283533

tråkigt, tråkigt.



trött är jag. liams farmor var här i helgen, han fick massor utav fina kläder! snäll farmor han har. sen har vi målat en fondvägg i vardagsrummet. borrat och sättit upp lite grejer. vi har varit ute & lekt m.m. har suttit och pluggat litta, men blir nog sängen strax blev hemskt trött helt plötsligt. liam börjar på dagis på onsdag, han ska vara där en timme till att börja med. får hoppas att dem är snälla och allt sånt. får hoppas liam inte blir jätteledsen och att han trivs. min lille påg! <3

.

idag vaer heddan här med osss å myste :), liam var inte på riktigt humör. han vakna upp inatt någon gång å tog lång tid å somna om. sen ville han inte sova något på dagen heller. så var lite gnäll dag idag. vi var ute i regnet ett tag å lekte så fick liam leka i sitt nya regnställ å gummistövlar. tyckte han var jäötteskoj. sen har vi också varit nere hos min mor ett tag. nu sover han hårt. ska ta något å äta strax hoppa i min one piece riktigt sköönt å bra nu när de e så kallt  :((((


heey you!

idag var vi i stan ett tag, hämtade nya linser och umgicks med nannis, fikade på donken. vi fick en del gjort hemma också, skönt när de gjort men jobbigt! min lillasyster var här också ett tag vi gjorde äpplepaj och vaniljsås, gott när man gör de själv :). nu sitter jag här med dunder huvudvärk och tänker om jag ska gå lägga mig eller sitta uppe med dick å glo tv? ah får se. imorgon ska några vänner hit, och det ska tvättas också (vilket är mindre roligt, men måste göras). har en del att plugga också....men tror jag hoppar över det ikväll, har ingen lust med denna huvudvärken. ska iaf läsa igenom lite! vi ska måla en mörkbrun fond vägg i vardagsrummet ska bli skojsigt :). lite bilder!


tjha



idag har vi varit ute i solen och gottat oss :), en runda hos min mamma också. vi gjorde pannkakor till mellanmål idag, liam åt säkert 4-5 stycken gotttt!! dick har äntligen målat om vår säng så nu ska den bara torka å så:) finfint. kommer väl upp kanske bild sen (om jag inte glömmer) hehe. nala ligger här bredvid och stångas som vanligt, uppmärksamhets katt! nej nu ska jag skicka in ett vitlöksbröd i ugnen:)

grattis <3

Grattis idag skulle du blivit 26år, men du blev 26ängla år istället. grattis till min finaste kusin. <3

heyheyhey

nu sitter jag här och datanördar mig lite medans dick är ute och pratar med dennis. har både ringt igår & idag flera gånger till liams dagis för att planera, men ingen svarar? jättekonstigt. han börjar ju den 15 augusti så det är snart. ah annars får vi vandra dit nu någon dag om man inte får tag i dem. idag har de varit så vaarmt, liam har varit jättetrött pga värmen, nu på kvällen kvickna han till lite men somnade direkt han landa i sängen, min lille groda <3 vi gjorde hemmagjord potatissallad idag och kotletter skit gott e helt mätt fortf fast de var typ flera timmar sen vi åt. ska ändå typ trycka ner lite glass också i magen snart! ska kolla igenom lite sidor också för har prov på fredag "oh yes"....eller inte. måste till ikeea! måste typ också låna min brors betongborr? nadim????

här kommer lite bilder!


RSS 2.0