arg

väldigt väldigt arg på min lärare. har skickat ett någorlunda argt mail till henne. hon skulle skickat in mina betyg i måndags skrev hon på mail. sen nu när jag ringde så var hon såklart ledig för det är lov. men så var där någon annan från vuxenutbildningen som jag kunde prata med, som sa att hon inte hade skickat in mina betyg. så nu blir det massa strul igen. ger upp snart. ska aldrig med plugga distans....haha nej hoppet e de sista som lämnar människan, men åhhhhhhhhhhhhhhhh blir så arg!!!!!!!!!!!!! sköt era jobb förhelvete.

ingen rubrik för jag kommer inte på någon.

oj har inte bloggat på länge känns de som, eller ja på några dagar iaf...haha. i helgen har vi bara tagit de lugnt, varit hos morsan lite, sen har krille också varit här. så har bara varit massa mys! har köpt två mumin dvd,er till Liam vilket han tyckte var kanon haha! mitt lilla mumin troll:). nu sitter jag bara här och segar ska plugga lite, sen måste jag ner till morsan och ringa massa viktiga samtal eftersom att min mobil har bestämt sig för att vara kaos idag. eller ja massa..typ två samtal...sitter och tänker på att jag vill ha nyy större lägenhet. nej nu ska jag skriva till min praktikanordnare att jag vill praktisera på ett gruppboende för funktionshindrade! vilket jag kom på igår :). har hört också av andra att det finns ett bra här i åstorp så ska se om jag får plats där.  btw liam har börjat med att så fort man tänder ljus så springer han fram och blåser ut dem?! haha..busunge.

lilla jag



här har ni mig, inte kan man alltid vara vuxen och seriös ;)

fullt hålligång

musiken e på full volym och jag ska städa lite + plugga. :)

glad tjaj

vad jag tycker om livet just nu :) <3

idag

idag kom dick hem med krille, så åkte vi och handlade mat. killarna lagade mat idag så slapp jag, skönt! dem lagade potatisgratäng och kotletter, självklart sallad också. jättegott var det :). medans dem lagade mat så satt liam och jag lekte med bilar haha! blev en lite sen middag så liam deckade direkt efter, och nu spelar vi lite xbox och snackar skit. köpte munkar idag också sååå gott, plus redbull och cola. hahah! onyttig. nej nu ska jag vara social!

just meeej



bild på mig, så ser jag tydligen ut när jag bara sitter hemma i mjukiskläder & pluggar. denna bjuder jag på :)

tjaa :)

igår var vi överallt kändes de som, på ÖoB, Jysk och citygross, plus lite till. fick hem lite grejer. sen när vi kom hem så var Liam dödstrött, när jag och Dick skulle natta han så drack han sin välling sen låg vi alla tre i sängen så började Dick snarka, då började Liam skratta och peta på han sen ett, två, tre så snarka liam med. så jag fick lägga över Liam till sin säng. gulligt! nu sitter jag och ska plugga lite, sen småstäda! tiden går så snabbt när liam e på dagis. fick en lapp om att vi ska på utvecklingssamtal den 7 november :). liam har börjat prata jättemycket på sistone, min prins börjar bli stor! mammas hjääärta! igår när min syster var här och målade naglarna så ville liam också haha, så sa han "Mamma, liam med!" och sträckte fram händerna så nu har han gröna naglar. sötis.


en bild på liam från igår <3

nej nu får jag sätta igång!

ullareeeeed!

glömde berätta att vi planerar en runda till ullared (ohmygoood) jag kommer att dö, hatar butiker med massa folk i. mysigt att trängas ;). ska köpa till lägenheten och julklappar, roligast att köpa till liam faktiskt! nej nu ska jag spela xbox med dick :)

tja!

idag var liam på dagis, och jag låg hemma & sov (skulle pluggat egentligen)...han var en liten buse inatt vilket resulterade i att jag fick ca 3 timmars sömn och han fick sova i vår säng...han har en ret/torr hosta så han hostade sig igenom nästan hela natten. funderar på att ringa till vårdcentralen och rådfråga dem, först var han förkyld och hade en riktigt äcklig slemhosta sen nu har han denna konstiga torr/ret hosta dykt upp. sen hämtade jag han på dagis, så myste vi och lekte tills dick kom hem. sen åkte vi och handlade där såg liam en leksak han ville ha! han sa "mamma deeen!" flera gånger och pekade helt vilt, så vi köpte leksaken till han och han blev jättenöjd! när vi kom hem så lekte han med den heela tiden tills han skulle sova. när han skulle nattas så ville han inte riktigt, han ville sova i min famn, absolut inte i sin säng men efter många om och men så somnade han. får hoppas att denna natten blir bättre! här kommer en bild på liam med sin leksak :)



min söta lille älskling :)

.

människan är född fri, och överallt är hon i bojor.

hatar!

hatar människor som utger sig från att vara något annat än vad dem är, människor som inte kan erkänna när dem gjort, sagt fel. människor som snackar massa bull bakom ryggen för dem inte vågar säga det till personen. människor som har fördomar. människor som tror dem är bättre än andra....ja jag kan göra listan lång! ingen är perfekt men ärlighet är något som jag tycker är viktigast men finns inte många som kan eller vill vara ärliga!

tju!

denna helgen har varit en bra helg :), har varit lite på jysk, väla & så. köpt lite små grejer. igår så hade vi treevligt sällskap och så, mycket uppskattat! har också hunnit hälsa på syrran i helgen! så det har gått undan. gjorde äpplepaj nyss, gotttt! imorgon är det tråkig vardag, liam ska på dagis och jag ska plugga! sen får man se om det händer något roligt. hoppas ni har haft en lika bra helg som mig :) här får ni en bild på ett utav helgens inköp, bara för att.....


liam blev överlycklig för sin nya tältborg :)


reeegn

regn regn & regn heeeeela tiden. ska dra på mig stövlarna och hämta liam på dagis strax. men först lite kaffe. har jagat lärare hela dagen för att dem inte har skickat mina betyg till komvux, och då kan inte komvux skicka till csn så då får jag inga pengar. smart :/. blir trött på sånt. samma problem sist. hur svårt ska det vara att posta betygen direkt efter betygssamtal? nåååja fick tag på min lärare och han hade skickat betygen idag och det är typ två veckor sen vi hade betygssamtal...seg människa. vad ska man göra idag när det regnar? kanske väla eller hälsa på någon, får se när dick kommer hem :). kanske inte så kul för liam att gå på väla dock :p. blir nog att sätta på sig regnkläder och ut i det "fina" vädret :). funderar på vart jag ska praktisera nästa gång, någon som kan tipsa om något bra ställe?

tja!

då e man igång och pluggar igen! dock så ska jag ha praktik om ca 7veckor igen, kuuul!!! tänkte börja söka jobb och plugga bredvid om jag får jobb. så fort jag fått jobb så vill jag ha en 3a istället, tycker lägenheten e för liten. liam har så många grejer nu och snart ska han ha större säng, hur ska allt få plats i vårt lilla sovrum?! haha. här kommer lite bilder från busfabriken och diverse...Liam har blivit smått förälskad i en kompis dotter som heter Melizza :) så gulligt!! denna dagen har varit enormt tråkig, liam var ledig från dagis så tänkte att vi skulle vara ute hela dagen, men det ösregna ju största delen utav dagen så vi var inne och lekte istället. nej nu ska jag vara lite social mot dick :)

detta e standard på morgonen...direkt när liam vaknat så vill han ut (även om han inte har kläder på sig.)

sötis!

Liam e smått förälskad i denna lilla prinsessan mellisen :)

mellisen & Liam.

min lille prins liam <3

Liam & "Mimmie" :)

hallåån



idag e jag lite trött på allt. dem lagar aldrig torktumlaren i tvättstugan!? kul ju när man har en massa tvätt och torkrummet e inte så stort....trötta mig. plus att mitt knä hoppa ur led ännu en gång. så ska man endå tvätta, bära på massa tvätt plus liam. nej men det fixar sig man blir bara så trött när det blir så. tur liam är glad iaf! han har döpt sin docka till Mimmi :P, och dockan ska ha blöja på sig (hans blöjor) som e alldeles för stora men det funkar väl :P ser bara ut som att Mimmi ska drunka. ska strax ha betygsamtal och sen ska jag ner i tvättstugan. sen blir det mat och ut i det fina vädret :)

hej

tjaaa! min praktik är över (i söndags var sista dagen), känns rätt konstigt! fick ett jättebra omdöme så är nöjd! fick faktiskt MVG på praktik delen hihi.  har inte haft lust att skriva här faktiskt. känner att jag inte har något att skriva?! har klippt mig, liam växer och växer, lär sig mer hela tiden. vi mår toppen :) vill börja jobba! funderar på att söka jobb samtidigt som jag pluggar nu. känner att jag vill ut i arbetslivet...nej nu ska jag fortsätta städa, hämta liam på dagis vid halv 2! pusssss

RSS 2.0