ALLA BORDE INTE HA BARN.

Bebis överlevde tågkrasch

Bebis överlevde tågkrasch. Foto: Scanpix

Barnvagnen rullade ned på spåret - precis när tåget kom. Ändå överlevde mirakulöst en sexmånaderspojke i Melbourne, med bara en bula i huvudet.

Barnvagnen rullade ned på spåret - precis när tåget kom. Ändå överlevde mirakulöst en sexmånaderspojke i Melbourne, med bara en bula i huvudet.

- Lyckligtvis satt han fastspänd i vagnen vid tillfället, vilket förmodligen räddade hans liv, berättar sjukvårdaren Jon Wright för tidningen Sun Herald.

Hela händelsen fastnade på film, i bilder från en övervakningskamera som snabbt spreds över världen på fredagen.

Där visas hur pojkens mamma för sent upptäcker att vagnen så sakteliga håller på att rulla ifrån henne på perrongen. Hon snubblar till när hon sträcker sig efter vagnen som kraschar ned på spåret - och omedelbart körs över av ett pendeltåg.

När tåget väl stannade visade det sig att vagnen med pojken släpats med i nästan 30 meter, under tiden som lokföraren desperat försökte få tåget att sakta in. Tillkallade sjukvårdare kunde dock snabbt konstatera att pojken klarat sig bra.

- Det enda han behövde var lite mat och en napp, sade Wright.

Händelsen inträffade på Ashburton-stationen i torsdags och utreds nu av både polisen och Connex, som sköter den berörda pendeltågstrafiken.

- Det här kan tjäna som god lärdom för föräldrar att alltid se till att deras barn är fastspända, oavsett vad de färdas i, sade Wright till Sun Herald.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0