ikeeeeea.


fira syster på fredag och till ikea på lördag :). ska bli kul. jättetrött nu...ska sätta på kaffe kanske julpynta också? tycker mitt hjärta ska komma hem nu :( saknar han!

Kommentarer
Postat av: Tina S

Ikea e skoj, men jag har varit där fööör mkt nu :P

2009-11-26 @ 15:28:51
URL: http://onodiginfo.blogg.se/
Postat av: thessie

nej hon tröttnade på att blogga tror jag. bloggtorka du vet. men jag träffade henne igår och magen växer och är så fin :)

ahh... jag har tur, läckte nån gång för flere månader sen sen slutade det. kommer väl snart igen med min vanliga tur ;)

så sjukt...! han blir så matt på dom! ams har inte hjälpt någon vad jag vet... dom kan verkligen inte vara nöjda med sin insatts!

har du hittat en praktik? kul! vart? din mamma eller nån annans förälder kanske har något ställe som du kan vara på? rör ju sig bara om nån månad till. och de får väl betalt utav ams att ha dig där?

jag vet inte om jag är med i jobbgarantin, de ville skriva in mig där när jag hade varit arbetslös i två månader så jag fick träffa en jobbcoach en gång men sen fick jag jobb (där jag är nu tre dagar i veckan jobbade jag heltid innan) men jag sökte ju inga jobb aktivt. gjorde inte mycket för att få jobb. har ett grymt cv för min ålder säger alla och jag har aldrig varit arbetslös mer än dom två månaderna. men nu för att jag ska få stämpla upp de resterade timnmarn i veckan som jag inte jobbar så måste jag vara inskriven på ams.

men de verkar inte göra någon nytta för dig mer än att suga energi så jag hade nog skitit i det om jag va du... om du inte får nån ersättning snart dvs :)

kram!

2009-11-26 @ 17:43:07
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: Liw

Kul med ikea :) Lovar att det kommer komma bilder när vi fått hem den :)

2009-11-26 @ 17:47:08
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: Linn

aow:) låter toppen hödu.

Gör dudå?puss gumman

2009-11-26 @ 19:12:35
URL: http://linnsaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0