huvudvärk.



denna dagen känns bull redan nu. har sån huvudvärk...somna med huvudvärk och vakna med huvudvärk. ska ringa upp den chefen nu se vad hon säger sen är det iväg till academedia. sen ska jag hem och sova.

Kommentarer
Postat av: Liw

Jag hade oxå mycket huvudvärk ett tag, kom ihåg att säga det till din BM, kan vara tecken på havandeskaps förgiftning, vill inte skrämma dig, men så du vet...



Och kom ihåg att dricka mycket vatten :)



Kram

2009-11-26 @ 11:24:01
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: thessie

ja det är snaaart den lilla kommer :) er oxå! såg att dus ka ha samma dag som min kompis ida, hon är oxå beräknad den 24/1 :)

amningsskydd är sånt inlägg du lägger i BH om du läcker, finns även andra varianter som ser ut som en kopp som fånga upp mjölken från det bröst du inte ammar från. det är vanligt att man läcker från det andra när barnet ammar.

jobbigt att de ska vara på det viset. jag har inte varit där på flera månader, min handledare ringer mig en gång i månaden och kollar hur jag har det och vill mest veta saker om bebisen.

du har rättigheter att de ska anpassa uppgifterna utefter hur DU mår i din graviditet. om du inte kan ta dig ur sängen vissa dagar pga. tex. foglossning så ska ni kunna ta det över telefon eller mail. workshops måste du nog tyvärr gå på. men praktikplats ska de hjälpa dig med, de ska hitta en plats som passar dig som gravid då du ska slippa känna dig som en "börda" på arbetsmarknaden.

de får aldrig neka dig pga graviditeten säger de men halllåååå vi vet alla att de är klart de gör! de väljer ju inte en gravid framför en ogravid som kan lyfta och hålla igång och inte kommer ringa in sjuk pga av problem med graviditeten. och skulle det hända så lär det inte vara såhär sent i graviditeten! du har ju bara två månader kvar. fråga din handledare va hon lever i för skyddad värld?! en värld där alla är snälla mot varanadra och gärna tar emot höggravida? då borde hon nog byta arbete för har hon inte fattat den hårda konkurrensen på arbetsmarknaden!

kram!

2009-11-26 @ 11:41:11
URL: http://sleepygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0