<3



snart två veckor sen du gick bort. snart är det begravning...jag fattar inte, vill inte fatta att du har försvunnit. det är så otroligt svårt att förstå. har tänk mycket på livet sen du försvann. hur snabbt någon man älskar kan försvinna. det är sjukt. folk borde inte få försvinna så. jag vill inte ta farväl av dig, vill inte säga hejdå...begravningen känns nästan lite skrämmande. jag hoppas du har det bra var du nu än är, <3.

Kommentarer
Postat av: lillasyster<3

ush:'(<3

kan fortf inte fatta de :(<3.

2009-12-17 @ 00:21:19
URL: http://www.nikkibiatch.devote.se
Postat av: Tina S

Begravning är det värsta usch.. Beklagar... :/



2009-12-17 @ 12:56:22
URL: http://onodiginfo.blogg.se/
Postat av: Linn

med mig är det bra.

Får jag fråga vad som hänt/:??

2009-12-17 @ 15:29:18
URL: http://linnsaay.blogg.se/
Postat av: thessie

vems begravning? huu jag avskyr begravningar... har så svårt för att säga hej då. och sen har jag aldrig fattat grejen med att efteråt så ska alla äta och snacka skit och berätta om sina liv vad man gjort den senaste tiden osv. då ska man helt plötsligt inte sörja personen och hedra dens frånvaro utan lyssna på andra om deras liv.



ja snö är mysigt men jobbigt att åka bil... jag va skitnervös när vi va ute idag hela tiden :/

jo men att fortsätta röka var inget alternativ för mig. jag visste direkt att jag skulle sluta. och efter att fått sett en bild på hur barnet påverkas utav rök från mamman och omgivningen så kunde jag inte tända en ny cigg. blev bara stopp. och helt ärligt, så svårt va det inte att sluta. jag bara bestämmde mig. min sambo slutade även snusa. en dag när han kom hem från båten så hade han bara slutat. vi hoppas båda kunna hålla oss sen när bebisen kommer så han/hon får växa upp i ett nikotinfritt hem, som varken han eller jag fick.



kroppen kan man träna upp igen, man måste bara ge sig fan på det :) jag har som mål att gå långa rundor varje dag plus böja träna yoga. där jag gick på gravidyoga ska de antagligen köra igång med bebisyoga där man tar med sig sin bebis. skit bra för då kan alla träna fast att man inte har barnvakt. yoga är dessutom superbra för att träna upp bäckenet efter förlossningen :)



hur har du och magen det? hur har det gått med arbetsförmedlingen?

kram

2009-12-17 @ 18:36:37
URL: http://sleepygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0