osexig.



känner mig så otroligt osexig just nu. är inte van vid att ha lite extra hull. plus mina sexiga bristningar på rumpan/låren. var så smart så när jag börja smörja in mig med oljan så smörjde jag bara in min mage. så har fått lite på rumpan/låren. men ja what to do liksom. får börja träna sen efter den lille kommit. <3

Kommentarer
Postat av: L* med bebis i magen

Ja, usch blir så sjukt förbannad, undra hur man kan göra något sådant? vad är det för äckliga människor som gör så? usch, världen är hemsk.

2009-11-20 @ 22:02:08
URL: http://diiorkiss.blogg.se/
Postat av: thessie

ja men det borde inte vara så svårt... det är en superfin etta som ligger centralt. men ärlite småsaker som måste fixas med den bara. och allt måste såklart göras i helgen för den ska fotas på måndag. fick jag för att jag skjutit upp allt haha.

aha.. kan tänka mig att det stormade rätt rejält där med. det är ju så när man bor nära kusten. jag va inte glad för att släppa iväg min älskling mitt i natten till sjöss kan jag lova.

kraam!

2009-11-20 @ 23:18:09
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: emina

ja, men oroa dig inte, du är inte den enda, jag har oxå bristningar på lår/rumpa.. o jag e inte gravid... hoppas jag.. hahha skämtar. men seriöst, man lägger inte märke till dem om man solar:)

2009-11-21 @ 01:36:25
URL: http://emina-ibrahimovic.blogspot.com
Postat av: Louise, gravid i vecka 34...

Kan ju bara säga att jag tror inte det beror på att du inte smorde in där från början..

Jag har smörjt mig på mage, rumpa, lår, höfter, bröst med dessa krämer ända sen jag fick veta att jag var gravid och har ändå fått massa bristningar... Finns ju inte mycket att göra åt saken så det är bara att le och se glad ut. Man får ju något positivt utav det sen när lillen kommer :)

2009-11-21 @ 21:17:43
URL: http://louisevestin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0